Hanna

Måndags hiss och diss.....och lite sommarbilder
Börjar med Veckans...

Hiss

Jordgubbar med mjölk och socker...mmmmmm...hör verkligen sommaren till.Diss
Lampan släcks och det är tyst, men bara för en kort sekund för sen börjar det.... bzzzzzz, lampan tänds igen men hur man än vrider och vänder på sig så finns det inget där. Lampan släcks och för en knappa sekund hinner man hoppas att man kanske ändå lyckades få till ett slag som träffade...men mycket mer än så hinner man inte tänka för sen är det där igen ...bzzzzzzzzzzzzzz. Tänk er en sommar utan mygg. Tänk er en kväll på verandan eller en promenad i skogen utan MYGG. Veckans stora diss går till myggen och alla myggbett som kliar som bara den just nu.
Sommarbilder från Sollerön

Det är härligt med sommar och sol!

Idag har vi varit och badat i Delsjön med Sofia, Gabbe, Otto, Karin, Magnus, Johanna och Joel efter jobbet. Vi var inte direkt ensamma där, men det var skönt att få svalka sig lite. Är nog runt 30 grader i sovrummet just nu. Har öppnat alla fönster men det verkar inte hjälpa. Blir nog en svettig natt....

Kramar
Hemma efter 6h i en otroligt varm bil...
Men det var det värt för jag har haft en otroligt trevlig helg, som ni kanske redan sett på förra inlägget. Uppdaterar imorgon med ytterliggare lite bilder på vackra Dalarna!

Linnea och Martins fina hem. På två år har de hunnit med att renovera hela huset.
På tomten finns även två jättefina härbren och en vedbod.


Huset sommaren 2007...vilken skillnad det har blivit.

TACK Linnea för en väldigt trevlig helg!!

Ska krypa till kojs nu, så att jag är pigg inför ännu en jobbvecka med start imorgon. Två hela veckor tills det är dags för min första semestervecka...LÄNGTAR!!

Ha det gott och NJUT av SOMMAREN!

Kramar
Sollerön
Resan upp till Sollerön gick riktigt bra, om man bortser för den oerhörda värmnen i bilen...AC hade inte vart fel ibland. Men sen har jag haft det väldigt bra här uppe, dalarna är så otroligt fint. Hann med en långpromenad med Roxy (min systers hund) och sen kom Jennie och Mikael över på middag igår, väldigt trevligt.

Linnea och Roxy på väg ner mot båtbryggan.

Jennie och Mikael!

Idag, lördag, har det blivit en hel del shopping och solande. Det har till och med varit en väldigt STOR dag då både jag och Linnea tog vårt premiärdopp för året, i Siljan. Tro det eller ej men jag har faktiskt badat....nästan simmat (se bildbevis).


Innan det vad dags för shopping blev det en promenad med Roxy. Hon leder klart tävlingen i flest bad i år. Hon kastade sig i vattnet så fort hon fick chansen. Det är varmt att ha päls på sommaren.

 
Korgmakeriet i Mora,väldigt trevlig affär...otroligt mycket olika korgar och träsaker billigt.

 
Dollarstore, ungefär som ÖB och Rusta fast lite bättre...

 
Grannas i Nusnäs, dalahäst tillverkning och försäljning.

 
Orsasjön på väg till Kompaniet i Orsa, en väldigt stor loppis. Gjorde tyvärr inga fynd.

 
Slutligen lite shopping i Mora city på bland annat Mora boden och Lilla magasinet.


Sammanfattning av dagens shopping!


Beviset på årets första dopp!!


Ikväll kom även Martin, Linneas sambo, hem efter att vart borta hela veckan i Norge och fiskat lax...dock utan någon fisk. Efter en god middag, självklart lax för att retas, tog han med oss på en liten tur med hans familjs båt. Åkte över till Nusnäs på andra sidan Siljan. Väldigt kul att få komma ut lite på sjön :-).

 
 
Båtrur på Siljan med Linnea, Martin och Roxy!

Efter en otroligt trevlig och rolig dag är det dags att gå och sova nu. Imorgon väntar en lång färd hem till Göteborg.Hoppas att ni alla har det bra!!
Sov så gott
Kramar