Hanna

En ny vecka hemma....
Helgen är slut och nu börjar en ny vecka. Känns fortfarande lite ovant att inte gå till jobbet idag när alla andra gör det.

Helgen försvann väldigt snabbt. För oss började den med en mysig middag här hemma med Otto och Karin och avslutades med lite valvaka hemma hos dem igår. Däremellan har vi bland annat hunnit med att städa på vinden, hämtat barnvagnen, shoppat lite i Freeport (outlet utanför Göteborg), och sett två av filmerna (Up in the air med George Clooney och From Paris with love med John Travolta. Ingen av dem var särskilt bra.) samt gått och röstat.


Middag...

 


Hämtade även hem babyskyddet samtidigt som vagnen.

 


Känns väldigt konstigt och overkligt att det står en vagn i vår hall nu.

 


Blev en hel del god lagad mat i helgen också, Fredrik fixade bland annat enchiladas igår, som jag även ska äta till lunch. Väldigt goda.

 

Tack för alla kommentarer, ser ut som att det blir till att vänta ytterliggare ett tag innan det ät dags. Ska bli väldigt spännande att se vem som kommer närmst. (Har du inte varit inne och gissat än tycker jag att du ska göra det, går att gissa ytterliggare ett litet tag till).

Tog en rejäl sovmorgon imorse, så börjar bli dags att ta tag i dagen nu. Tror jag ska börja med en promenad, får se om jag orkar till Botaniska trädgården....

Ha en trevlig dag på jobbet eller hemma!!

Kramar
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress