Hanna

Sverige, läkarbesök och moster
Då är vi i Sverige igen!!
Flygresan gick väldigt bra. Lite ont i öronen några minuter innan de båda landningarna men annars gick det över förväntan med Freja.
Men vi kör på med våra läkarbesök. Nu var det Frejas tur igen, inte bara lite rött i öronen den här gången utan nu var det öroninflammation. Kåvepenin, Alvedon och nässpray tre gånger om dagen hoppas vi ska hjälpa.

Igår firade vi lite jul igen! Väldigt mysigt!





Julbord nr 2!

...och idag kom Linnea och Martin hit. Så kul att få träffa dem igen! Vet inte om jag har berättat det men jag ska bli MOSTER i februari (23 feb). Ska bli superkul!! Det enda som känns lite jobbigt är att jag troligen inte kommer att kunna flyga hem när barnet kommer, då jag kommer att vara runt vecka 30 och inte ha någon försäkring som täcker om något händer med magen. Med tanke på vad ett litet läkarbesök kostade med Freja idag är det inte riktigt värt att chansa heller. Får se om det går att lösa på något vis ändå, vill så gärna kunna hälsa på dem i början.



Moster och stora magen :-).


Freja tror att det är julafton varje dag nu....fick massa julklappar idag också....bland annat denna fin klänning.

Tänk att det redan är nyårsafton imorgon, får bli en liten årskrönika senare. Imorgon kommer även Ewa och Kelle och sen är vi redo att starta nyårsfirandet.


Mamma hade gjort supergoda och fina pepparkaks cupcakes till fikat idag. Recept från Lantliv.

Ha det gott!

Kramar
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress