Hanna

Falköping, dop och snöstorm...

Efter att ha kört hem genom snöstormen som drog förbi här igår är vi åter i Göteborg. Helt otroligt vilken storm som kom in, svårt att tro det när man kollar ut på en klarblå himmel och sol idag.
Blev ett snabbt besök i Falköping men vi hann med en hel del på den korta tiden.

 


Promenad på Mösseberg

 


Lunch hos Fredriks farmor och farfar

 


Farfar Kelle i ny skepnad....efter en mysig och god  för-födelsedagsmiddag. Vi ses inte nästa helg så vi passade på att fira Kelle denna helg istället.


I söndags var det dags för Gustafs dop i Gudhem (som ligger strax utanför Falköping, ni känner kanske igen det från Arn böckerna/filmerna).

 


Gudhems kyrka

 


Stolta föräldrar och en nöjd och glad Gustaf.




Eftersom vi inte har varit i Falköping så mycket på sistone har vi missat att träffa en hel del vänner och en hel del "2010" barn. Så var otroligt kul att träffa alla på dopet. Blir ju lite annorlunda nu när man har barn, inte ofta man spenderar en stor del av tiden på golvet istället för vid bordet. Men hann ändå med att få i mig både smörgås- och prinsesstårta :-).


Hanna-Ida och Melker, Fredrik och Freja, Andreas och Alva

 


Kompisar! Alva, Melker, Alice och Freja.

 




Lyckönskningar till Gustaf och tack för ett väldigt fint dop.




Idag blev det en otroligt aktiv start på dagen. Promenad, städning och storhandling innan klockan ett, samtidigt som jag även hann med en del  blöjbyten, matning och lek med Freja. Vid två tiden hade jag gått ini väggen så resten av dagen har det blivit desto segare tempo.... Lyckades i alla fall även med att trötta ut Freja som sov hela två timmar på eftermiddagen!!

Ha en mysig kväll!!

Kramar

 

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress