Hanna

Ett troll i skogen...
När jag växte upp fanns det ett speciellt troll. Trollet med den gula kepsen, från julkalendern 1988. Han började alltid sin morgon med "God morgon tårna, god morgon knäna, god morgon magen och God morgon Trollet". Sen fick man följa Trollet och råttans äventyr fram till jul.

Nu när vi var hemma hos mamma oach pappa fixade de en liten utflykt till skogen och närmare bestämt till en kolakoja. En helt underbar vinterdag var det, något kallt för oss som var vana med plus grader, men otroligt vackert med all snö på marken och träden.

 
 


 
Väl framme vid kojan hade någon snäll tomtenisse varit där och lämnat en liten julklapp.



 
Varmchoklad och bullar gjorde susen i kylan.

 
 
Vet ni vad det var i paketet, jo just Trollet med den gula kepsen. Så i bilen tillbaks hem igår hann vi lyssna på några avsnitt och de gamla minnen väcktes till liv igen.

 
Så igår kom vi tillbaks till huset, huset som har haft strömavbrott under hela julen och vi har haft vår hjälte Jonas som har varit här och räddat oss medan vi har varit borta. Huset som fortfarande har strömavbrott varannan timme. Propp för propp jobbar vi oss framåt och nu är vi nere på tre möjliga alternativ.......Imorgon kommer elektrikern så då hoppas vi på en lösning, en billig sådan om man får välja....
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress