Hanna

En helt ny garderob...
De senaste veckorna har det inhandlats en hel del nytt till barnen. Känns som vi har i princip behövt byta ut alla barnens kläder. Allt från strumpor till regnkläder. Helt otroligt vad de måste ha växt under sommaren.
 
Det mesta har vi inhandlat på nätet, så smidigt. Mest blev det från Boozt med en massa nya tröjor till dagis och skolstarten. 



Sen behövs det ju lite nya saker när man går i skolan, så som en egen gympapåse. Och igår var det är dags att testa den på första gymplektionen.

 
Dagarna går otroligt snabbt just nu, lämningar och hämtningar och sen lite egentid med Vilma där emellan. Samtidigt som man försöker hinna med allt vardagsstök och att vara lite social.
Igår hann vi iallafall med allt de där, med middagsbesök och även ett besök på BVC för första vaccineringen för Vilma. Så nu har vi en liten gnällig tjej här hemma som inte alls tyckte det där med sprutor var så kul.
 
Känner mig fortfarande sliten och trött efter några jobbiga nätter men det börjar bli bättre igen. Väntar fortfarande på den där natten då de helt plötsligt sover nästan hela natten och sen gör det de inte igen, men bara en sådan natt hade varit väldigt skönt just nu.... 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress