Hanna

En sommarfavorit...
Efter några turer till stranden fick även favoriten plockas fram i trädgården igår.

 
Annars har vi försökt att jobba på i trägården, har ju en del buskar som är dags att ta tag i nu och gräset har ju äntligen växt lite efter några dagar med regn. 
 
 
Men det tar sin lilla tid för de är inte många minuter vi hinner jobba åt gången. Fredrik får köra på med Freja och Hugo, medan jag har Vilma, som i alla fall sover ett lite längre pass på eftermiddagen.
Gårdagen började med att Fredrik tog med Freja och Hugo till Nolhagas fina lekplats i Allingsås, hem och fika, iväg med Freja till en kompis, lunch, ner till stranden med Hugo, handla, hämta Freja, ner till stranden med båda barnen, middag, fram med favoritleksaken och vatten, lite mer fixande i trägården, duschning och bad av barnen, läsa bok och sen somande i alla fall Freja och Hugo ovanligt snabbt. Därefter gäller det att avsluta dagen och bara försöka kasta sig i säng så fort Vilma somnat. För sen är de upp med Vilma två pass på natten och klockan 5:00 är vi igång med dagen igen. Helt slut men det är ju så det ska vara med en liten i familjen igen :-). Njuter av många mysiga stunder också...och vardagarna är faktiskt lite lugnare....
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress