Hanna

En stor tjej....
Kan inte riktigt fatta det, men imorgon är det dags, inskolning för Vilma. Vår lilla tjej, är inte längre så liten. De senaste månaderna har det hänt så otroligt mycket, hon hänger med och förstår oss på ett helt annat vis och visar väldigt väl vad hon vill och definitivt vad hon inte vill. Känns att hon är redo, vilket känns otroligt skönt för ett oroligt mammahjärta.

 
Fredrik får ta inskolningen den här gången, och med väldigt mycket hjälp från farmor Ewa här hemma de senaste dagarna så känns det som han har fått checka av de där sists grejerna han tänkt få gjort under pappaledigheten.
 
 
 
 
En fotbollsdag....
Idag har det varit fotboll som har gällt, fotbollscup för Freja och Fredrik som tränare. 
Jag, Hugo och en sovandes Vilma åkte dit och hejade på under sista matchen. Även Farmor och Farfar tog sig dit för att sen åka med hem till oss. 
 
En nöjd tjej....

  
 
Resten av dagen passade jag på att hänga i trädgården, ogräs som ska bort och träd och buskar som ska klippsas. En hel del JAS, juli augusti september, klippningar kvar att göra. Men det börjar att ta sig...och så skönt att få jobba lite i trädgården.
 
 
En morgonpromenad #växtkärlek
Lördagmorgon och egentligen inte så idylliskt som det ser ut, utan snarare en tur med vagnen för att få en sur liten tjej på bättre humör. Men kunde inte låta bli att stanna och ta lite kort på vackra höstblommor. Så fint att få lite färg en mulen morgon på promenad.En annan lyx med växter är denna......gårdagens skörd i trädgården. 

 
 Så glad att vi äntligen lyckats hitta en plats där tomaterna trivs!