Hanna

En italienskbuffé fick avsluta veckan...
En vanlig vecka med full fart har passerat. Aktiviteter, jobb och en hel del att fixa med här hemma. Haft väldigt mycket hjälp av farmor Ewa den här veckan. Inte bara med barnen utan med i princip allt från att vara här och ta emot lite möbler från Ikea (ska göra om lite på barnens rum) till att fixa efterrätt till helgens middag. Supertack!! 

Och på tal om aktiviteter så har Hugo börjat på Taekwondo, något som varken jag eller Fredrik testat på innan. Men när kompisarna gick vill han också prova på, och han tycker det är så kul. Dock känner man sig lite orutinerad som förälder när man inte ens förstår hur man ska knyta bandet vid magen....men vi lär oss 😂
 


Innan lördagens gäster kom hann vi plocka fram utemöblerna från lekstugan så att den äntligen gick att leka i . Till den här lilla tjejens stora förtjusning som har hittat en ny favoritplats här hemma, lekstugan!😍Sen blev det till att umgås och ha trevligt med tre andra barnfamiljer till sena natten.
 


 
Hoppas helgen varit fin!!
Ett minipåsklov
 I slutet på förra veckan fick det bli lite påsklov för barnen. Vi började med att härja loss på IKEA, tog en lunch och spanade lite på möbler till kommande flytt av barnrum här hemma.Kanske inte blir någon hängmatta, men kul hade det i den!
 
Så underbart med sol, fortfarande lite kallt på fredagen, men vilken skillnad. Följt av 17 grader varmt på söndagen, helt otroligt. Ny solglasögon i solen!Sen hör det till med lite bakande när man är ledig så fick bli både bullar och muffins...
Såg ett tips på pintrest på hjärtbullar, så det fick det bli!
 


Ett annats tips var nedan uggla, som fick bli lördagsmys för hela familjen.Hoppas ni njutit av sol och värme i helgen!!

 
 
En överraskning till farfar...
Vi bestämde oss för att överraska Farfar på födelsedagen i måndags. Så var bara till att snabbt packa upp och packa om bilen när vi kom hem från påskfirandet. Sätta klockan på tidig morgon och bege oss till Hovenäset. Och vi lyckades överraska dem allihop!
 
 
 
Väldigt nöjda barn som fick träffa kusinerna hela påskhelgen. Först på Sollerön och sen avsluta med "lillkusinen" här💕.
 
 
 
Fortfarande lite kallt på bryggan och varken fiskar eller krabborna verkar vaknat till liv efter vintern, men underbart med sol.
 
 
 
 
Ha en riktigt bra fredag!