Hanna

En liten utflykt till vackra Puerto de Mogan
Sista dagen, imorgon bär det av hemåt igen😁. Fick bli en liten utflykt till Puerto de Mogan, minns det som en fin liten fiskeby när vi var här för några år sedan. Då med syster och man och en middag på en mysig fiskrestuarang, nu med tre barn fick det bli en fika istället. Men lika fint var det!!

 
Klart värt ett besök!
Ett strandhäng som avslut..
Vi avslutade dagen här på stranden igen och fick nästa dra barnen härifrån...helt underbart att sitta och titta när de leker ihop, helt inne i vad de gör....det planeras och byggs och hämtas vatten...inget är omöjligt!!
 
 
💖💖💖
En tid att njuta fullt ut med familjen!!! #OBC #Playa del Cura
Vi fortsätter att njuta av solen, värmen och familjen. Snart börjar allvaret igen, men några få dagar till får vi vara här och bara njuta..... 

Syskon💕
 
På väg till gårdagens aktivitet...
 


Det obligatoriska Minidiscot är avklarat... Vilma är dock lite skeptisk till dessa två otroligt stora gossedjur.....så vi vinkar lite på avstånd 😂.Sen njuter vi här i vågorna, ganska så strömt och det gäller att vara här rätt tid på dagen, men nu har vi lärt oss. Så på eftermiddagarna hänger vi en stund här och surfar på vågorna 😎. Underbart!

 
 
💖