Hanna

En gelehallontårta på namnsdagen...
Barnen har tagit det här med namnsdagar med glädje, ännu en sak att fira!! Bra tänkt! Inga presenter, men en kaka/tårta eller liknande ska det vara. Så Hanna-dagen firades men denna fina skapelse!! Ett himla bestyr innan med planering och bakning. Annars har det varit ganska så skönt att det har kört igång med skola och dagis igen. Både barnen och vi var ganska så redo att komma igång igen. Lite för regnigt och ruskigt den här veckan, så har blivit mycket tid här hemma. Både på gott och ont. 
Pusslet som Freja fick i julklapp har i alla fall fått tid att bli klart. Satt där hela familjen och la dit bitar till sist. Så kul!! Plus att både jag och Fredrik insåg hur dålig koll vi har på Sveriges alla landskap. Väldigt lärorikt, får pusslas flera gånger!!
 


Igår tittade i alla fall solen fram! Fredrik tog med barnen till lekplatsen och jag gjorde mitt första träningspass 2018. Alltid samma löften inför nya år, men i år känner till och med jag att kroppen behöver komma igång efter en väldigt stillasittande höst med otroligt mycket jobb.
En fin solnedgång från balkongen!! Känner nästan lite längtan efter vår, om man nu får säga det så här en vecka in i januari.
 
 
Idag har vi annars kört hårt med både fotboll och hockey för barnen. En laddad hockeykille som just nu tycker det är väldigt kul på isen. Speciellt efter att ha lyckats se en hel del av juniorkronorna. Kul när hela familjen satt ofrivilligt uppe och såg finalen i natten till lördag. Vilma väcker just nu hela huset under nätterna! Startar skrika vid tre och fortsätter till fem tiden. Så säger som vi säger varje gång det är dags att gå och lägga sig.... i natt kan hon inte orka skrika!!! Vi får väl se!! 
 


Fick även med mig den här tjejen till hockeyn, som istället njöt av en varmchoklad medan Hugo tränade. Nästan lika nöjd!!
 
 
Hoppas att ni har haft en riktigt trevlig helg!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress