Hanna

En utflykt till Gräfsnäs # Gräfsnäs #Brobacken
 Det är tur att vi har vänner som har lite bättre koll på omgivningarna än oss. Söndagsutflykt till Gräfsnäs, att vi missat denna lilla pärla innan. Skagenvåffla till lunch på vägen dit, och att det fanns våfflor med nutella, grädde och jordgubbar gjorde inte barnen missnöjda heller. Följt av tågmuseum och sen avslutande bad och borg. VIlken dag! Vilken utflykt!
 
Mysigt café...
 
 
 
Tågmuseum i Anten...
 
 
 
  
 Gräfsnäs...

 
 
 
 Hit får vi åka igen!
En samlad familj igen...
Så är jobbveckan slut, familjen samlad här hemma igen och för mig är det start på nästa hälft av semestern, underbart, den här sommaren känns verkligen lång och välbehövlig.
 
Hann med en hel del fix här hemma på kvällarna, lite träning och sen blev det inte ork till så mycket mer. Men några dagar med egna middagar kan vara välbehövligt ibland, att till och med sakna och längta efter stökiga middagar med barn som vill ha mer, inte äta alls eller bara har lite svårt att sitta still.... Nu är det till sin rätta igen!
 
Och varmt har det varit, har kännts som att gå in i en bastu när man öppnar huset efter jobbet. Svettigt och varmt och orken finns inte riktigt där.
 
 
Har signat upp för lite mer träning med Linda Eliasson på nätet. För mig fungerar det väldigt bra, bara jag får lite rutin på det 😀.
 
Nu väntar det förhoppningvis lite regn i eftermiddag, nästan så man håller tummarna. Sen bäddas det för fullt i källaren för natten, det gäller att hitta på lite äventyr i huset också.
 
Ha det riktig bra i värmen!!
En dag här hemma...
Vi maxade tiden här hemma, det vill säg fredagen, med kompislek för barnen och upp och ner packande av väskor, tvätt och sen avslutade vi fredagen med middag hos vänner innan vi körde slutpackningen och begav oss till Hovenäset dagen efter. Vilken dag och vad vi hann med och att få avsluta den vid det här bordet....lyx!
 

Sen blev det detta....Hovenäset!

 
 
Och nu är jag hemma igen för en vecka med jobb, medan Fredrik och barnen är kvar hos farmor och farfar och njuter. Var inte lätt att sätta sig i bilen och åka hemåt igår!