Hanna

En midsommarhelg #midsommar2018
 Haft en väldigt mysig och skön midsommarhelg hos mamma och pappa. Började inte riktigt som vi tänkt oss när Freja vaknade upp med 39 graders feber, våra midsommargäster fick styra om och vi fick dela upp oss för att i alla fall hälften av familjen skulle få dansa kring midsommarstången. Men dans blev det, och midsommarmat blev det och till och med lite sol och bad framåt kvällen.
 
 
 
(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

Och idag vaknade det uppe en tjej utan feber och vi har kunnat njuta av familjehäng!
 
  (null)

(null)

(null)

(null)

Nu vill vi bara avsluta helgen med en vinst i fotbollen😀🇸🇪!!!
En fri arm igen 💪
Igår var det äntligen dags att ta bort det, gipset 😄💪 Var en ynklig liten arm som kom fram där under gipset, men snart är den lika rörlig och stor som den andra. Vilken tjej vi har, tre veckor med gips och har knappt klagat på det!!
Nu väntar 6 veckor med lite lugnare lek, men sen är hon med i matchen igen.
 
Fick helt enkelt bli en vab/jobba hemma dag igår, så blir verkligen en kortvecka för mig. Innan det är dags att bege sig av för midsommarfirande.
 
  (null)

 
En tid för kusinhäng...
I veckan har vi haft besök av syster med familj, både på väg till och hem från Legoland. Så fick bli mycket kusinbus under lördagen😍.

 
 


Fyndade jordgubbar när vi åt glass på torget, 150 kr för 15 st. Önskade då att vi kunde fått med oss mer, men när jag väl rensade och frös in dem på kvällen var jag ganska nöjd att vi inte köpt fler....får bli en annan dag!!😀Idag hann vi istället med en tur till Falköping på förmiddagen för att hälsa på gammelfarfar Åke, Lillefarfar som han kallas här hemma. Var ett tag sedan vi var där nu så mer än dags att träffa honom igen. Insåg på vägen hem att jag missat att fota helt, men blev bara ett kort stopp i Falköping för att sen återvända hemåt. Freja skulle bland annat iväg på kalas på eftermiddagen.

 
Imorgon blir hon äntligen av med det, gipset, som hon längtat!! ❤️