Hanna

En start på Nääs fabriker.... #Nääs fabriker
Helgen fick börja här på Nääs fabriker, en natt borta med barnen hemma med farmor och farfar. Underbart att bara få komma bort en stund och veta att barnen har det hur bra som helst där hemma! Badhuset, maten och bara ha lite extra tid att ladda batterierna. Avslutade med den supergoda frukosten innan det vara dags att bege sig hem till lördagen igen.
  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Lördagen bjöd på dans för Freja, Vilmas första kalas följt av teater och sen direkt iväg med Hugo för att gå på kalas. Så fullfart som vanligt, men väldigt mycket mer utvilade.
 
Stora tjejen på väg på sitt första kalas😍
(null)
 
Sen belv det teater i Lerum, Alfons!Och när Hugo var tillbaks, middagen avklarad, fanns det till och med ork för lite spel! 
(null)

 Hoppas att ni haft en fin helg!!

 
 
 

Ett discokalas, besök och vardagspussel....
I fredags var det discokalas för Freja med alla tjejerna i klassen. Men innan dess var det kurs för mig, intern revision, och ett som vanligt ganska svårlagt vardagspussel att få ihop. Men det gick och till fredagen kom även mamma och pappa och hjälpte oss under kalaset. Så det gick ihop det med och var en väldigt nöjd tjej efter dans, mat, pyssel och godis 😍👏... Nu kan vi pusta ut till maj innan det är dags för barnkalas igen....
 
Vardagsbestyr.....


Discoförberedelser......
Kalas! 
Fortsatt pyssel dagen efter. 
 
En mysig helg som slutade med lite feber för Freja, men efter en vab-dag i måndags var hon frisk igen! Så nu är vi med på banan igen!!