Hanna

Ett Halloweenfirande....
Blev en helg i Halloweens anda. Barnen var väldig taggade att gå ut att köra "bus eller godis" redan i fredags, men som tur var kom vi i sista sekund på att det inte var denna fredag som gällde.... 
Men i lördags var det dags att klä ut sig för den årliga Halloweenfest på kvällen. Så kul med hösttraditioner.
😄😱😍
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 Köpte nedan kit med ansiktsmålning till Freja när hon fyllde år och som tur var fanns det även med en lite läskigare variant. Så spindlar och spindelnät fick det bli🕷🕸
 
(null)
 
 Ha en riktigt bra dag!!
 
 
Ett riktigt busväder....
Vilket busväder det varit i natt, regnet har piskat ner större delen av natten. Var uppe med Vilma vid 3-tiden, så låg och lyssnade på blåsten och regnet innan vi somnade om, helt otroligt vilken kraft. Vilma är äntligen frisk igen, började i fredags med feber och har varit några jobbiga nätter med hosta, men nu känns hon redo för förskolan igen.
Haft det lite extra lungt i helgen, Freja och Hugo har varit med farmor och farfar i Falköping lördag till söndag. Så nöjda! Blivit bortskämda till max med bowling, bad och massa tid med bara farmor och farfar.

Vi fick rå om lilltjejen här hemma och fick ett ryck att placera om i princip alla tavlor i huset, for där fram och tillbacks med tavlorna upp och nere. När har man tid till sånt??? Som sagt en väldigt lugn helg.

(null)


Sen åkte vi och hämtade dem i Falköping i söndags och passade även på att få träffa Åke, "lillefarfar". 
 
  (null)

(null)

(null)

Osterian hann vi självklart även med, där var det jul (premiär 10/10 varje år) och Vilma gick där med stora ögon och kollade in alla tomtar, blev vättskrämd för en ko och tittade lite skeptiskt på en sovande tomte, tyst så han inte vaknar :-).... Väckte i alla fall julkänslorna och har faktiskt börjat längta lite till December.....julpynt, tända ljus och pepparkakor.
 
Hoppas att helgen varit bra!!
 
 

En helg igen....
Vilka dagar vi haft och helt otroligt att vi kunde njuta av lite sommarvärme igen hela helgen. 
I lördags var det först dans på agendan för Freja förljt av både kalas för Freja och Hugo, måste vara en riktig kalasmånad just nu....känns som det varit kalas varje helg den senaste tiden. Sen avslutade vi lördagen med middag hos Sofia och Fredrik, alltid lika trevligt och kul när vi ses!!
 
Söndagen blev istället full med aktiviteter fotboll, hockey och taekwando....men medan Fredrik var iväg på hockey med Hugo, Freja hos kompis passade jag och Vilma på att hänga lite i trädgården och på stranden.

 


Vackra höstfärger, samtidigt som det faktiskt var folk som badade....

 
Ännu en mysig helg har swishat förbi.....