Hanna

Jag har tränat!!
Vilken morgon…kollade nog på klockan fyra gånger innan jag insåg att det återigen blivit mörkt på morgonen. Men förhoppningsvis dröjer det inte länge tills ljuset är ikapp.

Glömde berätta om min besvikelse i lördags. Klockan 20:30 kollade jag ut genom en mörk lägenhet och förväntade mig att en hel stad skulle släckas ner…..väntan var förgäves. Jag såg en lampa släckas i ett fönster, men det kunde lika bra ha vart en ren slump. Besviken att inte Earth hour togs mer seriöst :-(.

Igår påskpyntade jag lite i lägenheten. Vet egentligen inte när det borde göras, men eftersom vi kommer vara borta under påsken tyckte jag att det var dags.

          

När vi var på Plantagen igår införskaffade jag även lite penseer till balkongen och den här fina murgrönan som passade perfekt i en av krukorna från Ullared.OCH nu till den stösta händelsen idag,  jag har efter en och en halv månad varit och TRÄNAT igen :-). Gick på ett Bodypump pass. Väldigt glad att återigen kunna komma igång med träningen, men helt slut i kroppen nu. Märks verkligen att musklerna fått vila ett bra tag. Det tråkiga är bara att jag lyckats smitta Fredrik, så nu när jag äntligen är frisk är han sjuk istället. Har ju en del att ta igen nu när han fått tagit hand om mig också...lite typiskt :-). Kommer bli en hel del servande framöver..heheh.

Ha det gott!