Hanna

Semestern avslutades med fest...
Semestern är slut och första jobbdagen är avklarad. Tiden har gått otroligt fort på slutet. Har inte riktigt funnits tid till allt så bloggen har tyvärr fått kommit lite i andrahand, men nu är jag snart inne i gamla vanliga rutiner igen.

Sista veckan har vi hunnit med en hel del, föräldrakurs, förberedelser för målning, förberedelser för Fredriks 30- årsfest i Hovenäset och sen själva festen. Tillsammans med Fredriks föräldrar hade vi planerat att ha en 30-årsfest med släkten i Hovenäset till helgen, vad Fredrik dock inte visste var att jag även passat på att bjuda några av hans närmsta kompisar. Så redan på fredagskvällen blev han rejält chockad när Magnus och Emma plötsligt knackade på dörren och sen på lördagen dök plötsligt ett helt gäng till upp till tårtan på eftermiddagen. Väldigt kul!! Helt otroligt att ingen lyckats försäga sig innan, jag har varit på väg flera gånger men bitit mig i tungan i sista sekunden. Vi hade sån himla tur med vädret också, hade sett ut som att det skulle bli regn på lördagen hela veckan, men så blev det strålande sol istället.Lite fördrink på bryggan....
varvat med lite lekar som fortsatte under kvällen...


middag och fest på kvällen...

Hann även med att bli lite nya nöjda wakeboardare. Nästa sommar ska jag också ge mig på ett försök.


Känns som att det blev en väldigt lyckad dag och kväll. Jag är så glad att det fick bli en överraskning och att så många kunde komma och bo kvar. På söndagen var jag helt slut, men fick lite extra energi när vi kom hem till en nymålad och tapetserad lägenhet. Hade dock en hel del möbler att flytta tillbaks, så som tur var kunde David följa med och hjälpa oss med de tyngsta sakerna, tack så hemskt mycket. Men sen blev det en hel del plockande innan både Fredrik och jag kände att det fick räcka och det var dags att sova.


Så här såg lägenheten ut när vi lämnade den...


Nya fondtapeten. Den här gången valde vi en med betydligt tydligare och mer mönster. Kändes lite dumt att behöva riva ner den vi hade innan, men vi lärde oss en dyr läxa att alltid ta hem och se tapeten där den ska sitta i fortsättningen.


Nu har vi även massa vita fina väggar i vardagsrummet, köket och sovrummet. Inga skador och märken längre. Otroligt nöjda med målaren! Hade säkerligen tagit oss minst 4 helger och en hel del tjafs att göra det själva, plus att resultatet aldrig hade blivit så här bra.


Tre underbara veckors semester är slut nu!! Inte en dag som jag skulle vilja haft annorlunda. Det kändes däremot väldigt konstigt när klockan ringde imorse och jag insåg att det var dags att gå tillbaks till jobbet igen. Men jag blir inte så långvarig på jobbet för om två veckor börjar jag min föräldraledighet. Längtar och längtar tills vi äntligen ska få hålla i vårt lilla underverk i magen sen. Hoppas inte väntan blir alltför lång....Kram på er!!