Hanna

Vad ska vi göra nu??
Lördagsmorgongen började med ett stort frågetecken. Vi hade tänkt att ha en mysig dag, gå på bio, äta en mysig middag och fixa lite här hemma. Men när vi skulle boka bion på morgonen insåg vi att vi var otroligt sent ute. 4-6 spridda platser kvar på alla föreställningar både till Snabba cash och Avatar.....Vad gör vi ni, bion var ju vår höjdpunkt på lördagen??

Efter att äntligen fått upp hyllorna i hallen, bestämde vi oss för att åka till Hovenäset för ett litet överraskningsbesök :-). Hann även med ett besök på loppisen i Väjern innan vi kom dit. Gjorde två små fynd.Hallen helt KLAR!!! Med tavelhyllor och bilder denna gång..
Ett av fynden på loppisen var detta kakfat...det andra var en brödform.


Blev ett väldigt uppskattat överraskningsbesök. Var även väldigt spännande för oss att få se ombyggnationen som nu var klar på nedre våningen. Nu behöver vi inte längre gå genom garaget för att komma in till vårt rum. Blev till och med som ett extra litet rum där utanför....en mycket bra lösning.

Bakade för första gången i mitt liv egna semelbullar i fredags, så tog med några av dessa till Hovenäset. Receptet hittar ni på Linneas blogg.
Årets första semla för mig...

David och Astrid bjöd på en trerätters middag på lördagkvällen, hade vi vetat de tidigare hade vi nog åkt ner redan på fredagen :-)... Supergott. Måste lära mig att göra Pannacotta, fick blåbär, hallon och granatäpple på, en riktigt god blandning. Kvällen fortsatte med en match i Alias, Ewa och Kelle får nog öva lite innan norgeresan i mars :-).Hann även med lite promenader i kylan. Lite synd om alla som inte tagit upp sina båtar. En 15 cm tjock is var det i hamnen nu.Alla årstider har sin charm...

Nu ska vi snart se på Sherlock Holmes och äta fattigariddare :-)...

Viilken underbar helg det blev till slut!!


KRAMAR