Hanna

forts. Sollerön
Nu är vi hemma igen efter en lång härlig helg på Sollerön.


Kolla in vad stort huset har blivit. Vi var inne och tog en titt i utbyggnaden också vilket var väldigt fint med träpanel, loft, badrum och två till sovrum. Kommer att bli riktigt bra och stort.

 

Helgen försvann väldigt fort men vi hann med ytterligare lite skidåkning och att träffa både Anita, Jennie, Mikael och Theo och sen även Eva (Theos farmor) och Theo igen.

 


Anita kom över och hälsade på Freja och oss på fredagen. Sen kom Jennie, Mikael och Theo på fika i lördags. Theo hade blivit en storkille nu jämfört med när vi såg honom senast i somras. Kolla in vilken fin mössa Theo har, jag har beställt en rosa och vit randig till Freja idag. Återkommer med mer info om den sen.

 


Vi passade även på att hälsa på hemma hos Eva, som hade det väldigt mysigt och fint. Hon var även barnavakt åt Theo just då, så det lilla busfröet hann vi träffa ytterligare en gång.


 


Myspys med moster och lite dans till melodifestivalen.

 


I bakgrunden ser ni den nedre delen av Gesundabacken där Martin och Fredrik spenderade två förmiddagar. En av många härliga promenader med vagnen och Linnea och Roxy. Saknar verkligen att kunna komma ut och gå så fritt i naturen här i Göteborg.

 


Lite shopping på Dollar store och korgmakeriet hör också till när man är i Mora. Dollar store påminner lite om Ullared. Otroligt billigt med förbrukningsvaror som påsar och plastfolie m.m. så nu har jag fyllt på förråden med sånt här hemma.Saknar att bli ompysslad och bortskämd av favoritmoster....

Tack för en väldigt mysig helg och all hjälp och avlastning med Freja.

Nu ska vi göra oss i ordning oss för en tur ner på stan och möta upp Fredrik.

Hoppas att ni har haft en bra helg!!


Kram på er