Hanna

En solig söndag...
Vilken strålande dag!! Såna här dagar längtar man tills det är dags för uteserveringar och vårvärme. Såg faktiskt att en del människor redan började fika utomhus längs Linnégatan idag (inte bara rökare).Tog oss en liten promenad i Slottsskogen och njöt av de fina vädret idag. Otroligt vad med grus och is det är på gator och vägarna inne i stan. Blir en dyr vinter för kommunerna, först köra ut allt grus och snart är det dags att ta bort det igen.

Helgen har gått lite upp och ner. Igår var vi hos Andreas och Karin på middag och hade en väldigt trevligt kväll. Vi åt en otroligt god lax, som vi får försöka oss på att göra här hemma någon dag. Men efter ännu en natt med en liten tjej med ont i magen börjar de förlorade sovtimmarna ta ut sin rätt. Känner mig otroligt trött och gnällig idag :-(... Men förhoppningsvis hinner jag få någon extra timmes sömn den här natten, har varit lite varannan natt nu. Hoppas inte att det är gröten som spökar.

Har även hunnit med att oroa oss en del för Fredriks föräldrar som är i Egypten. Men de verkar ha det bra och har inte märkt av några plundringar och oroligheter där de är. Så vi får se om de får vara kvar tills på torsdag eller om de får komma hem lite tidigare nu när UD har stoppat alla resor till Egypten. Vilken himla otur de har! Det var tur att inte David och Astrid hunnit ner också då hade vi haft ännu fler att oroa oss över. Håller tummarna att de hittar något annat mysigt resmål att åka till istället.

Såg precis bronsmatchen i handboll, lite tråkigt att Sverige inte fick ett brons, det hade de varit värda. Jag som aldrig brukar se på handboll har följt nästan alla matcher som Sverige spelat. Det blir bra TV när de går bra för Sverige :-).

Ha en mysig söndagskväll. Nya tag och ny vecka imorgon!!

KRAM