Hanna

Förberedelser
Är en hel del saker som vi måste hinna med att fixa här hemma innan det är dags för flytt. Det är nästan lite frustrerande att vara hemma utan att kunna få saker gjorda. Men mitt jobb just nu är att ta hand om två underbara barn och det tar verkligen all min tid på dagarna, tro det eller ej :-)....så vi får försöka satsa på att få så mycket vi bara kan gjort under helgerna.

Ska även hinna med en tur till Sverige innan vi åker hem. Fredrik behöver åka till Sverige och jobba och det blir lite väl många dagar för mig själv här hemma så vi hänger med och hälsar på hos mina föräldrar. Ska bli väldigt kul!

Förutom att man kommer att sakna alla vänner här nere försöker jag fundera på om det är något annat jag kommer att sakna när det gäller mat och saker. Mycket av maten som jag gillar så som ostar och bakverk blir ju lite svårt att köpa med, men lite vin och annat går ju alltid att köpa med :-). Vi får se vad jag kommer på. Fredrik tycker att jag funderar lite väl mycket, men sitter man uppe minst två gånger mitt i natten är det svårt att inte fundera på saker för att försöka hålla sig vaken.


Fick lite mystid med den här lille killen innan det var dags för frukost imorse, i vanliga fall brukar de vakna samtidigt, men syster var lite extra trött imorse.

Freja och Hugo fortsätter att köra lite varannan natt och nu var det Freja som höll oss vakna i två timmar, så förmiddagen har krävt en hel del koppar kaffe för att orka med. Freja vaken i två timmar och sen vaknar Hugo och ska äta två gånger, ger väl totalt fyra timmar sömn innan det är dags att gå upp...... Vi behöver en bra natt nu!!
Är en regning fredag så behöver i alla fall inte ha dåligt samvete att vi inte kommit ut än. Funderar på en tur till Ikea för att inhandla lite plastlådor till flytten och låta Freja härja av sig lite under efteriddagen.....
Sen ska vi hämta Fredrik, lite hämtmat och sen är det äntligen fredag på riktigt!!

Ha en mysig fredag!

Kram på er