Hanna

En fredag som förr..
Igår var det en riktig mamma och barn dag. Så mysigt! Strålande väder och många saker som behövdes fixas. Pass skulle hämtas, bord till lekstugan skulle köpas på Ikea och färg skulle inhandlas till fönster och dörr på lekstugan och samtidigt försöka passa på att njuta av solen. Men det lyckades vi bra med!

Måste bara börja med att visa våra underbara buskar som står i fullblom just nu. Blir glad bara jag kollar ut genom fönstret och ser denna!!


En blommande buske.
 
 

Efter hämtande av pass, en lunch på Ikea och en avslutande tur till Stenkullen för att inhandla färg blev det dags att njuta av solen här hemma. Det är inte mycket som slår en picknick i trädgården med bullar och saft och efterföljande bad i den lilla uppblåsbara poolen. En dag som denna fick den åka fram och fyllas med iskallt vatten från kranen här ute blandat med varmvatten från kranen där inne och otroligt många turer springandes fram och tillbaks med hinkar för att få det någerluna ljummet. Men vad gör man inte för att se två otroligt nöjda barn som skulle kunna tänka sig att bada i poolen resten av dagen.

 


En underbar dag fick avslutas med popcorn och film innan det var dags att sova.

 
 
 Vad mycket det betyder att få de här perfekta dagarna med barnen ibland....det om nått ger energi!!!
 
Kramar