Hanna

En första julhelg...
 I helgen har vi haft besök av mamma och pappa. 
Freja hade avslutning på dansen i lördags, med stor dansshow som vi alla var och tittade på. Väldigt kul att se och Freja tycker det är så kul att vara med.
 
 
 
 
Därefter hade det äntligen slutat regna en stund, så då åkte vi in till Göteborg för att få lite extra julkänsla. Vi kollade på julskyltning och strosade runt lite i ett kallt Göteborg. 
 
 
 
 
Sen begav vi oss hem till värmen igen. Blev ett inköp som jag inte kunde låta bli. En adventsljusstake från granit. Den passade perfekt uppe i fönstret på framsidan. Vi har även kört på med julpyntandet  Här hemma. Freja och Hugo lyckades även tjata till sig att de skulle få ta fram sin gran, så nu står en välklädd liten plastgran på Hugos rum. Pappa hade varit snäll och plockat med sig både granris, små granar, enris och lingonris, så nu har vi en krans på dörren och små granar som ger skogig julkänsla och så fort detta regnande behagar sluta ska det pyntas på trappan där ute.
 
 
 
 
 
Inte den bästa bilden, men här är min nya fina ljusstake.
 
Det här med första advent kräver ju också att man har något till fikat. Så fick bli lussekattsbak på söndags eftermiddagen.
 
 
 En väldigt trevlig första advents helg!