Hanna

Ett kaos i källaren...
Har varit några intensiva veckor här hemma. Badrumsbygge i källaren har påbörjats, men innna det kunde starta var det relining av rör som gällde, avlopp avstängt i flera dagar och planer som fick ändras. Fick efter att ha insett att vi inte skulle ha något avlopp över förra helgen bege oss till  Hovenäset. Så skönt att komma bort från kaoset där hemma en stund. 
 
(null)

(null)

(null)

(null)

Men hann även med en middag på TOSO med Otto och Karin den veckan, innan kaoset började😀. Kan rekommenderas, vilken kväll😍. Tack Ewa och Kelle för barnvakt❤️.
(null)

Den här helgen har vi haft besök av Fredriks familj, gjort källaren lite bebolig igen, innan de sista rören och allt ska fixas i det blivande badrummet, och haft det väldigt trevligt. Barnen var så nöjda att få hänga lite extra med lillkusinen💕. 

Som vanligt en hel del aktiviteter även denna helg och mellan dans, hockey, fotboll och Taekwondo hann vi även lyssna på adventskonsert i kyrkan med Frejas kör. Mysigt med lite extra julstämning🎄.
 
(null)


Nu väntar förhoppningsvis lite mer fix i källaren av hantverkarna den här veckan. Inser att jag tagit otroligt lite bilder den senaste tiden så får bli lite bilder från badrumsbygget och annat lite senare.
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress