Hanna

En start på 2019 med vattkoppor 😱
Ledsen för dåligt med inlägg, tiden och livet drar iväg utan att jag riktigt hänger med.
Men har egentligen börjat året som vi brukar, att inleda med VAB.
Vi har fått en ny bästavän i familjen, PoxCliin cool Mouse, heter den och har efter en olidilig natt för Hugo hjälpt oss alla att få lite sömn. Vet inte hur många gånger vi var uppe den första natten efter att vi insett att Hugo fått Vattkoppor. Var ute och kylde ner oss, inne och duschade men det fortsatte att klia, klia och klia 😩. Och varje gång han såg sig själv i spegeln började han gråta så tillsist undvek vi att passera i närheten av spegeln. Men sen åkte vi till apoteket och köpte den där dyrare flaskan som jag inte köpte första gången jag var där....och de var det värt!!
 
(null)

Freja är vaccinerad för vattkoppor och i höstas pratade vi om att vaccinera både Hugo och Vilma också, men vi gjorde det inte. Så nu är vi här mitt i vattkoppor-cirkusen. Men tillsist någon dag senare än skolstart var han på plats igen, som han längtade till skolan och att få träffa kompisarna. Men tog lite tid att de minst 140 prickarna skulle torka ihop, försvinna helt kommer ta tid innan de gör. Sen är det väl säkerligen lilltjejens tur att få detta, men är väl bara att vänta och se.... kunde ju ta upp till en månad emellan. Tjoho vilken start!!

Men nu har vi njutit helg igen....fixat och trixat och bara varit!!
 
(null)

Är verkligen igång nu, år 2019 och vi är inne i ekorrhjulet igen med aktiviteter, jobb och hämta, lämna-snurren. Det är tur att vi har snälla föräldrar som ställer upp när vi inte riktigt får ihop det 😍.

🌸🌸🌸 
 
 
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress