Kantarellpaj

Pajdeg
ca 5 dl Finax GF Mjölmix
150 g Margarin
4 msk Kallt vatten
½ tsk Salt
Fyllningen
broccoli
kantareller
lite riven vitlök
3 st ägg
2 dl mjölk
2 dl riven ost
salt
peppar
Hacka samman margarin, mix och salt till en grynig massa och tillsätt sen vatten för att arbeta ihop den. Låt vila i kylen minst en halvtimme. Tryck ut degen i formen och förgrädda pajen i 225° i ca 15 minuter.
Fördela svampfyllningen (stekta svampen, kokt broccoli i bitar och lite vitlök) i formen och häll över äggstanningen (ägg, mjölk, salt och peppar) tillsammans med den rivna osten.
Grädda i ugnen i 12-15 minuter.
Bon Appétit
ca 5 dl Finax GF Mjölmix
150 g Margarin
4 msk Kallt vatten
½ tsk Salt
Fyllningen
broccoli
kantareller
lite riven vitlök
3 st ägg
2 dl mjölk
2 dl riven ost
salt
peppar
Hacka samman margarin, mix och salt till en grynig massa och tillsätt sen vatten för att arbeta ihop den. Låt vila i kylen minst en halvtimme. Tryck ut degen i formen och förgrädda pajen i 225° i ca 15 minuter.
Fördela svampfyllningen (stekta svampen, kokt broccoli i bitar och lite vitlök) i formen och häll över äggstanningen (ägg, mjölk, salt och peppar) tillsammans med den rivna osten.
Grädda i ugnen i 12-15 minuter.
Bon Appétit
0