Hanna

Semester igen!!!🌸☀️
En jobbvecka avklarad och nu väntar två veckor med semester igen. Underbart! Fast var faktiskt inte så betungande att jobba en vecka heller...när man vet att semester väntar igen. 

Fredrik och barnen började veckan i Hovenäset för att träffa familjen och sen följde kusin Mathias med familj med hit. Alltid så otroligt kul när vi ses!!! Planen var Liseberg men med 35-gradig värme fick det bli bad istället. Jag fick som sagt bara vara med och hänga med den underbara familjen på kvällarna, men  snart träffar vi dem igen.

Veckan avslutades med efterlängtad fotbollsmatch att gå på för Hugo. När Freja fick gå på SPA valde Hugo att få göra detta😀. Fredrik, Freja och Hugo åkte in och mötte upp Kelle och David för att gå på IFK Gbg -Peking på Ullevi. Så nöjda, speciellt han som nu har sin egen tröja😍.
(null)

(null)

Själv hängde jag och lilltjejen här hemma och fick för första gången denna sommar bli ett bad inomhus...
(null)

(null)


Annars har det blivit mycket trädgårdsfix här hemma, inser varje år att vi har otroligt mycket buskar och träd som ska klippas.....🌳🌱🍃
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och nu väntar en semestervecka just här hemma. Fredrik jobbar denna vecka och jag och barnen har fokus på efterlängtat kompislek och husfix innan vi beger oss vidare för en sista semestervecka hos mamma och pappa.💕