Hanna

Semester igen!!!đŸŒžâ˜€ïž
En jobbvecka avklarad och nu vĂ€ntar tvĂ„ veckor med semester igen. Underbart! Fast var faktiskt inte sĂ„ betungande att jobba en vecka heller...nĂ€r man vet att semester vĂ€ntar igen. 

Fredrik och barnen började veckan i HovenĂ€set för att trĂ€ffa familjen och sen följde kusin Mathias med familj med hit. Alltid sĂ„ otroligt kul nĂ€r vi ses!!! Planen var Liseberg men med 35-gradig vĂ€rme fick det bli bad istĂ€llet. Jag fick som sagt bara vara med och hĂ€nga med den underbara familjen pĂ„ kvĂ€llarna, men  snart trĂ€ffar vi dem igen.

Veckan avslutades med efterlĂ€ngtad fotbollsmatch att gĂ„ pĂ„ för Hugo. NĂ€r Freja fick gĂ„ pĂ„ SPA valde Hugo att fĂ„ göra detta😀. Fredrik, Freja och Hugo Ă„kte in och mötte upp Kelle och David för att gĂ„ pĂ„ IFK Gbg -Peking pĂ„ Ullevi. SĂ„ nöjda, speciellt han som nu har sin egen tröja😍.
(null)

(null)

SjÀlv hÀngde jag och lilltjejen hÀr hemma och fick för första gÄngen denna sommar bli ett bad inomhus...
(null)

(null)


Annars har det blivit mycket trĂ€dgĂ„rdsfix hĂ€r hemma, inser varje Ă„r att vi har otroligt mycket buskar och trĂ€d som ska klippas.....đŸŒłđŸŒ±đŸƒ
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och nu vĂ€ntar en semestervecka just hĂ€r hemma. Fredrik jobbar denna vecka och jag och barnen har fokus pĂ„ efterlĂ€ngtat kompislek och husfix innan vi beger oss vidare för en sista semestervecka hos mamma och pappa.💕
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress