Hanna

Väntan är över...

Kröp precis ner i sängen för att gå och lägga mig i onsdags när det plötsligt hände, vattnet gick.... Några panikartade minuter följde när Fredrik och jag försökte inse vad som verkligen hade hänt och slog numret till förlossningen. Inga värkar hade satt igång så vi blev tillsagda att komma in på vad vi trodde bara skulle bli en undersökning för att sen åka hem och vänta in värkarna. Först tänkte vi inte ens ta med förlossningsväskan men slet med den i farten ändå, vilket var tur. Väl framme körde allt bara igång med en väldig fart, 23:30 kom vi in onsdag natt och 05:31 på torsdag morgon föddes en helt otroligt underbar liten flicka... Det går inte att beskriva känslan när hon lades på min famn.

 

Vi har fått en dotter! Hon är en otroligt söt liten tjej med väldigt mycket hår (ärvt från Fredrik som också hade ganska mycket mörkt hår när han föddes) och hon tar just nu upp all vår tid och våra tankar.  Vårt underbara lilla troll...

 


Vårt lilla underverk...3600 g och 49 cm

 


En otroligt stolt pappa på väg hem från BB i fredags



och en väldigt nyfiken liten tjej..

 



Mormor och morfar på besök i helgen.

 


FREJA

 

Hann inte ens skriva ihop gissningarna på datum och kön innan det var dags, men kan konstatera att ingen av er trodde på ett sånt tidigt datum, inte riktigt vi heller. Anita blev närmst med den 28 sept och min pappa hade närmst datum med rätt kön (hade nästan helt rätt med sin gissning på vikt och längd också). Formulerade mig lite dumt i tävlingen så får bli två priser ett för närmst datum och ett för första med rätt kön:-). Är även impad av Magnus gissning på en morgonpigg tjej kl 05:55 nästan helt rätt i tid men dock fel dag.

Får återkomma med fler uppdateringar senare nu när vi fått internet att fungera igen och vi sakta börjar komma tillbaks in i verkligheten. Känns fortfarande som vi lever i en liten bubbla där det endast finns tid för en person just nu, Freja.

Tack för alla gratulationsmess, har inte haft tid att svara på alla, men är väldigt tacksam.

Stora kramar från en väldigt lycklig MAMMA
Linnea

Åhh vad fin hon är, kram moster

Karin

Väldigt söt liten tjej!! Hoppas vi kan ses snart :-) Ta hand om er! Kramar Karin

Ulrika

Grattis igen, gud sa söt hon är med sin kalufs och jag brukar tycka bebisar mest är skrynkliga =). Men hon har ju tva snygga föräldrar att bras pa sa är väl det da! Hehe. Kul att det blev en liten Freja, väldigt sött tycker jag! Ha det sa bra i bubblan, stressa inte sa hörs vi om ett tag! Manga pussar o kramar!

Jennie

Vilken liten sötnos - och så mycket hår!!! Njut bara njut av det fantastiska som hänt er, ska bli jättekul när vi får träffa ert lilla underverk. Puss och kram

Eva

Grattis på er till fina lilla Freja! Kram Eva

Robert & Pernilla

Stort grattis till er Freja!

Kramar från oss

Maria

Wow, vilken underbart fin liten flicka ni fått. Njut nu massor av den här första tiden. Det är ju så fantastiskt och ogreppbart. Oscar tycker hon ser jättesöt ut ;-)

Fint namn hon har fått.

Massor av Grattis-kramar från hela familjen Roderhult

Sofia

Stort grattis till er! Vilken känsla! Man kan inte fatta att hon verkligen finns, mäktigt! Och så söt! Mys i bubblan:) Kram Sofia

Anna

Så fin hon är!! Grattis igen!

Ta hand om er så hörs vi lite längre fram när ni är redo att kliva ur bubblan lite :-)

Stor kram

Johanna

Vilken ursöt liten tjej! massa grattis igen. Jag ser framemot att komma och hälsa på! :)

Kramar

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress