Hanna

Valborg
Nu är det åter helg och snart kommer mina föräldrar, tåget ska komma in vid 11:17. Ska bli väldigt kul att de kommer hit och hälsar på. Igår var det storstädning här hemma. Inte för att vi har det så stökigt annars men jag vill ju ha det lite extra fint när vi får finbesök.

Imorgon åker vi till Hovenäset, ska bli otroligt roligt att få visa upp det för mamma och pappa. Fredriks föräldrar och bror är redan där, så vi ska försöka komma iväg ganska tidigt. Hoppas på lika bra väder som det varit idag och de senaste dagarna. Dessutom ska vi hjälpa till att sjösätta den nya båten…ska bli väldigt spännande.
Fredrik är i fullgång med att fixa det sista på pajen vi ska ha med och själv har jag gjort i ordning en deg till Chocolate chip cookies som jag hoppas hinna få in i ugnen innan vi ska åka iväg och hämta mamma och pappa. Återigen ett recept från Leilas kokbok. Återkommer med resultatet senare.Hoppas att ni får och har en trevlig valborg! 
Magnolia
 En av mina favoritblommor, Magnolia, blommar nu i Göteborg. Väldigt vackra!
Om vi någon gång köper oss ett hus i dessa trakter står ett Magnoliaträd först på inköpslistan till trädgården :-).

Måndags hiss och diss
Jag tänkte jag skulle införa en nyhet på min blogg.
Måndags hiss och diss. Den här veckans.......

Hiss

Blir Fredriks pappa Kelle, Otto och vår bilmekaniker Hasse. Som hjälpt oss att få Bettan servad utan att vi ens behövt köra bilen ur garaget. Tackar!

Diss
Vår nya granne! Har fått nog av fester och hög musik under veckorna och skrikiga fester på helgerna. Börjar bli dags att tala om vad det är för regler som gäller i ett bostadshus jämfört med en studentkorridor.

Har precis varit ute i Slottsskogen och sprungit, otroligt vad dålig kondition jag har, jag plågade mig igenom ett varv medan de andra hurtigt sprang två....snyft. Så har precis bestämt mig, nu är det slut på de lata dagarna, på måndag kör löpträningen igång på allvar. (Som ni förstår är Göteborgsvarvet inget som jag kommer att springa, men jag kommer vara en trogen supporter till alla er andra som kommer att göra det).

Ska bli underbart att köra bil till jobbet imorgon och slippa passa tider!