Hanna

Vårförberedelser...


Freja har plockat fram vårskorna som hon fick av Mikael.

 


En väldigt nöjd adidas-tjej!


Själv har jag letat fram skinnjackan jag köpte förra våren och även dammat av min skitiga Converse skor.

 

 


Börjar bli dags att göra fint i balkonglådorna också...

 


Är lite sugen på att måla balkongmöblerna vita i år....får se om det hinns med.


Nu får jag passa på att fixa det sista inför kvällen. Freja har precis somnat men lär vakna om en timme igen och Fredrik är i Stockholm så det gäller att utnyttja tiden.


Hoppas veckan startat bra för er!


KramarFalköping, dop och snöstorm...

Efter att ha kört hem genom snöstormen som drog förbi här igår är vi åter i Göteborg. Helt otroligt vilken storm som kom in, svårt att tro det när man kollar ut på en klarblå himmel och sol idag.
Blev ett snabbt besök i Falköping men vi hann med en hel del på den korta tiden.

 


Promenad på Mösseberg

 


Lunch hos Fredriks farmor och farfar

 


Farfar Kelle i ny skepnad....efter en mysig och god  för-födelsedagsmiddag. Vi ses inte nästa helg så vi passade på att fira Kelle denna helg istället.


I söndags var det dags för Gustafs dop i Gudhem (som ligger strax utanför Falköping, ni känner kanske igen det från Arn böckerna/filmerna).

 


Gudhems kyrka

 


Stolta föräldrar och en nöjd och glad Gustaf.
Eftersom vi inte har varit i Falköping så mycket på sistone har vi missat att träffa en hel del vänner och en hel del "2010" barn. Så var otroligt kul att träffa alla på dopet. Blir ju lite annorlunda nu när man har barn, inte ofta man spenderar en stor del av tiden på golvet istället för vid bordet. Men hann ändå med att få i mig både smörgås- och prinsesstårta :-).


Hanna-Ida och Melker, Fredrik och Freja, Andreas och Alva

 


Kompisar! Alva, Melker, Alice och Freja.

 
Lyckönskningar till Gustaf och tack för ett väldigt fint dop.
Idag blev det en otroligt aktiv start på dagen. Promenad, städning och storhandling innan klockan ett, samtidigt som jag även hann med en del  blöjbyten, matning och lek med Freja. Vid två tiden hade jag gått ini väggen så resten av dagen har det blivit desto segare tempo.... Lyckades i alla fall även med att trötta ut Freja som sov hela två timmar på eftermiddagen!!

Ha en mysig kväll!!

Kramar

 

 

AW och hot chocolate massage
Hur underbart det än är att få vara hemma med vårat lilla underverk varje dag är det skönt att få komma ifrån och göra något annat ibland. Igår lämnade jag över Freja till Fredrik precis efter att han slutat och smet iväg på lite torsdags AW med Anna, Johanna och Gunilla. Underbart mysigt och kul. Och idag har jag bokat in en hot chocolate massage från min smartbox som jag fick i julklapp av David och Astrid. Ska bli väldigt spännande och skönt. Så återigen ska jag lämna över Freja på Fredriks jobb och sen smita iväg en halvtimme.
Fredrik har lovat att fixa middag här hemma ikväll så blir verkligen en lyxdag :-).Inhandlade lite körsbärsris idag. Håller tummarna att det blommar sen. Hon sa att man skulle snitta det igen och ställa det i varmt vatten, vilket jag nu har jag gjort. Upp till 10 dagar kunde det ta innan blommorna kommer, så nu är det bara att vänta och möjligen byta vatten som gäller.


Ha en suverän helg! För oss bär det av till Falköping imorgon.


En blixtsnabb sekund kan Freja stå själv och hålla i sig i soffan nu :-).

Kramar