Hanna

Ett 6-årskalas
Större delen av lördagen gick åt till att förbereda Frejas kalas. Dukande och pyntande och lite allmänt fixande....Och en del väntande....Men sen blev det fullfart med 10 tjejer, dans, lekar, pyssel, korv och glass och sen avslutade vi med ett ismysterium som tillsist ledde fram till tornet (lekstugan) och de avslutande godispåsarna. Puh!! Fast kul hade de så det blev väldigt lyckat. Vilma skötte sig även fint med farmor och farfar fick vara lite extra stöd åt Hugo samtidgit som han hjälpte till som lekledare :-).
 
 
En 6-åring
I fredags var det så dags för Frejas födelsedag, 6 år, och det var en förväntansfull tjej som vi väckte med paket och sång på morgonen. Blev en kort dag på skolan för att sen komma hem och äta tårta med farmor och farfar.
 
 
Därefter begav vi oss in till Liseberg.
 
 
 Bättre dag att gå på Liseberg kunde vi inte ha valt. Knappt någon kö till något, och till och med Lisebergskaninen passade på att åka Rabalder.

 
 

Farmor och Freja i en av favoriterna, båtarna.


Ingen vinst denna gången....
 
Tror aldrig jag har varit på Liseberg och kunnat gå rakt in till Flumride utan någon kö. Hugo tyckte det var så kul att åka så han och Fredrik passade på att åka en gång till sen....räckte med en gång för mig. Men kul var det och blöt blev man!!
 

En blöt kille som bara älskade det....en gång till!!

 
 
Trötta men glada begav vi oss hemåt med en väldigt nöjd 6-åring. Sen var det dags att börja fixa inför lördagens barnkalas. Får bli lite bilder från det senare...
 
Ett firande närmar sig....
Det närmar sig en födelsedag, Frejas 6-årsdag, med kalas på lördag. Så planerna går i huvudet på mig, tårta eller glass, pyssel eller leka, skattjakt, fiskdamm vad ska vi hitta på? Men det börjar klarna nu!
 
 
Sen väntar det dop för Vilma om några veckor, så där snurrar planerna i huvudet också. 

 
Den här underbart glada tjejen, med frisyren som ger kommentarer så fort vi går ut. Vilket hår!

Och mitt i allt planerande har vi aktiviteter i massor för barnen, för många börjar vi kankse inse, men de tycker ju att det är så kul. Dessutom har jag påbörjat två distanskurser som jag kommer att försöka läsa nu under hösten, hur det nu ska gå....