Hanna

Dålig REA..
Var nere på stan idag för att göra fynd...men icke. Känns som att affärerna inte riktigt börjat rea årets kläder än och hade de det var min storlek slut. Så blev inte mycket till fynd.


Hittade i alla fall en tröja på Indiska...

 


och ett par varma strumpor på Lindex.


Det mesta är packat inför färden upp till Sollerön imorgon. Fredrik har vilat hela dagen idag och får sova så mycket som möjligt innan vi åker imorgon och i bilen upp, så tror jag nog att han kommer att vara så gott som frisk till nyår :-)...Ska bli grymt kul!!


Har fixat med en blomgrupp jag tänkte ha med upp till min syster idag. Är det något jag gillar så är det att pyssla med blommor. Ett annat litet tips på en bra nyårsbukett är att köpa hyacinter, finns otroligt billiga nästan utslagna hyacinter som blomaffärer vill bli av med nu, kapa av blommorna och gör en maffig bukett av hyacinter....kanske till och med köpa lite silvrigt silkespapper och cellofan och slå runt buketten också....tror det kan bli riktigt fint!!

 


Kanske är lite dumt att visa den redan nu, men vet inte riktigt hur jag ska få med den upp utan att den välter, så lika bra att visa hur det var tänkt att den skulle se ut från början, får vi se hur den ser ut efter våra 50 mil. Tänk att det finns liljekonvaljer nu!!

 

Har ni börjat fundera på nyårslöften?? Jag har några som jag tänker försöka leva upp till under 2010, tyvärr betyder det ju otur att tala om dem.. men jag ska skriva ner dem på något bra ställe så jag kan påminna mig själv om dem ofta....brukar behövas. Tänk att det snart bara är en dag kvar av år 2009!! Vad har jag egentligen gjort det här året..hmmmmm....får återkomma med det.
Nu ska jag göra Fredrik sällskap framför TVn.

 

Njut av sista dagen av år 2009 imorgon!

 

 

 

 

 

 

Kram på er!

 

 

 

 

 

En liten rättelse...var så ivrig att börja det nya året igår att jag inte insåg att det faktiskt är två dagar kvar av 2009. En bonusdag!!

Hemma igen...
Så var man tillbaks i Götet. Inget vidare roligt väglag att köra bil i, regn och snö, men hem kom jag i alla fall. Efter att ha hört absolute music 62 x-antal gånger i bilen. Orkade aldrig byta skiva så skulle nästan kunna rabbla hela låtordningen i sömnen....
Här hemma hade jag en sjuk pojkvän som väntade. Otroligt synd om killar när de är sjuka.... Feber och halsont, så jag hoppas att han hinner kurera sig innan vi ska upp till Mora på nyår. Kokar te som bara den just nu.

Har både packat upp och packat ner lite kläder idag. Blir en hel del som ska med igen till Mora. Imorgon är det tvättid! Otroligt kul att packa upp alla fina julklappar också.


Mitt luciatåg har fått tillökning!Den här fina Nusnäs ljusstaken fick jag bland annat av min syster i julklapp!

 

Imorgon blir det en tur ner på stan och kolla in om det finns något bra på rean...kanske hittar något fint att ha på mig på nyår :-). Hann med en tur till Plantagen och IcaMaxi tidigare ikväll så ska försöka plantera lite blommor imorgon också.

Sov så gott och tack för att ni tittade in!!

Kramar

27 dec

Nu börjar julen gå mot sitt slut och imorgon är det dags att åka tillbaks till Göteborg. Bettan är tankad och oljan är påfylld så nu är bilen redo för 48 mil. Håller tummarna för att fläkten fungerar bara, idag när vi åkte från macken fungerade den inte....annars blir det en kall färd hem...

Idag har jag hunnit med att se båda avsnitten av Ernst jul...missade båda avsnitten innan jul. Så fick istället försöka få lite inspiration till nyårsdekorationer :-). Vilket jag fick!! Får se om det finns tid att göra något bara.
Vet inte om jag har talat om vad vi ska göra på nyår, om inte så kommer vi att fira det uppe i Mora i år igen. Hoppas på att kunna åka lite skidor också! Magnus och Emma ska även följa med oss upp i år, ska bli jättekul!! Vi får alla bo hos min kära syster och Martin. Så blir bara ett snabbt stopp hemma i Göteborg innan det är dags att packa väskan mot Sollerön...skidorna har jag redan där!!

Så lite bilder från gårdagen och dagen...


Kalkonmiddagen igår....otroligt gott med kalkon. Borde äta det oftare.


 
Gissa vilket djur dessa spår kommer från??? (Lodjur)Har fortfarande inte vågat ta steget ut....men snart går det nog!!


Helt otroligt vad dagarna kan gå fort utan att man egentligen hinner med att göra något, eller så är det kanske just det som kallas att vila upp sig. Känner mig i alla fall otroligt utvilad nu. Redo att komma tillbaks till Gbg och ta tag i allt vad som behövs göras. TACK mamma och pappa för en mysig och trevlig julhelg!!


KRAMAR