Hanna

En vardag borta...
Den här veckan spenderar jag några jobbdagar i Södertälje. Vilket utöver jobb betyder frukost serverad, tid till att bara sitta framför Tvn, datorn på kvällarna och tid till att inse vilka värdefulla skatter man har där hemma.

Borta är bra, men hemma är ändå alltid bäst.....
 
En vecka av firande...
En vecka av firande kan man verkligen kalla det. Onsdagen blev det kalas med Ingegerd och Åke och farmor och farfar. På fredagen kom mormor och morfar för mer firande och en mysig dag inne i Göteborg och sen avslutade vi veckan med vårt första barnkalas. Freja kan inte klaga på att hon inte blivit firad ordentligt.På lördagen åkte jag och barnen in till Göteborg med mamma och pappa för en tur i trädgårdsföreningen och för mig lite egentid på stan medan mamma och pappa tog med barnen till Alfons huset. 
 

På söndagen var det så dags för barnkalas. Två timmar, tolv barn, hur svårt kan det vara. Redan på lördagen började vi inse att vi kanske tagit oss lite vatten över huvudet. En timme hemma och en timme i gymnastiksalen skulle det bli. Hur förflyttar man 12 barn i 3-4 års åldern på ett säkert sätt 400 meter?? Som tur var hade vi lite hjälp av en hel del föräldrar som stannade kvar. Tack för det, hur tänkte vi??
Det blev ett väldigt kul kalas, Freja var nöjd och alla barnen såg ut att ha det kul.
Jag fick lite panik en vecka innan och köpte in lite pyssel-lekar för att ha lite extra saker att göra och ett pyssel som blev väldigt populärt vara att klitstra musse piggs ansikte på ballonger (hittat på partytajm.se).

 
I helgen kommer syster med familj för lite sista firande, men sen får det vara nog med firande av den här underbara tjejen för det här året..
 
Hoppas att ni har haft en trevlig helg!