Hanna

En febrig kille...
...på bättringsvägen, men efter tre nätter med otroligt lite sömn tror jag aldrig jag varit tröttare. Misstänkte öroninflammation men läkaren kunde inte se något i öronen än...ååå vad jag hade hoppats på att få ett svar och en lösning. Tårarna var nära när jag gick därifrån, en natt till.... Men väl ute i bilen ringde läkaren upp och sa att öroninflammation kan komma väldigt snabbt på småbarn och allt tyder på att det är på gång så blir det värre kan ni redan nu hämta ut ett recept på Kåvepenin till kvällen. Jag är egentligen emot att de skriver ut recept när det inte behövs samtidigt som i det här fallet behövdes det verkligen så tack för att vi slappa åka in till Östra på kvällen...och väl igång med kuren är vår glada lille kille tillbaks igen :-). I natt blev det till och med tvåtimmars pass med sömn tjohoo... Snart är vi tillbaks med energi igen!!

Annars är vi i fullgång med julpyntandet här hemma. Julmusiken är på, brasan tänd och glöggen ska snart värmas. Är inte den här tiden innan jul bara helt underbar!!

 Ha en mysig fredag kväll!
 
Kramar
Färdiga verk..
Lite amaryllis tips! Sätt en blompinne i stjälken och snurra lite dekorationstråd eller tejp (om den är torr) längst ner så den inte går av eller går isär. Ett annat nytt bra tips som jag fick på kursen var att sätta fyra tejp bitar över hålet på vasen så det bildas en liten fyrkant mitt i. På så sätt kan amaryllisen kan stå rakt upp i vasen istället för att luta åt något håll om vasen är för stor. 


Kram på er
Kursen
Här kommer lite bilder från kursen. En advenstsljusstake i oasis och en solitär med rede. Hade hoppats på att få göra någon annan typ av ljusstake, utan oasis, men de gillar att göra saker i oasis på kursen och de håller ju lite längre så helt ok ändå. Som sagt väldigt mysigt och inspirerande :-).

 
 

Kamar