Hanna

En snabbtur till Småland...
Efter ett väldigt trevligt stopp i Småland är vi nu hemma igen. Vi hälsade på Magnus och Emma i deras otroliga fina hus igen, ett sånt hus man imponeras av varje gång man är där. De har gjort det så otroligt fint, behållt allt de gamla charmiga och inrett det därefter, från tapetval till alla de små detaljerna.

 

 Det blev vin till sena kvällen och inte många timmars sömn, men så trevligt det var. Vi åkte därifrån med ett leende och mycket inspiration.

Så nu är vi som sagt hemma igen och här blir det några sista sköna dagar innan det är dags för mig att börja jobba igen.


En kusinträff..
Nu är syster här med Olivia och lilla Evelina. Det är kusinbus till max och Freja och Hugo passar på att leka allt det bara kan med kusin Olivia under den korta tid de hinner ses nu. Evelina klappar de mest på magen och kommer på att hon säkert vill ha någon leksak att titta på då och då. Nu är hon 4 månader, underbara mysiga 4 månaderstiden, när de små skratten och leendena går att locka fram och man ser nyfikenheten på livet i deras ögon. Så mysigt att bara få sitta och hålla henne en stund.

 


De andra vildarna är mysiga de också men på ett helt annt sätt....

 
 
Imorgon packar vi ihop oss och åker vidare ner till Småland..
 
Ett kalas för Pelle...
Gårdagen bjöd på regnoväder här i öst. Men innan ovädret hann komma in till Uppsala hann vi möta upp Elin med barn och vara med och fira Pelle Svanslös som fyllde 75 år vid parksnäckan i Uppsala.
Väldigt bra ordnat för barnen med bland annat hoppborg, ansiktsmålning, ponnyridning, chokladhjul och annat kul.

 

Två små söta Major som leker otroligt bra ihop.


En nöjd Hugo som precis som alla andra barn fick en blomkrans efter lite bollkastning.
 


Kalaset avslutades med Pelle Svanslös teater, men innan teatern hann sluta kom det, ovädret, och när vi började höra åskan fick vi ge upp.
 
 
 En väldigt trevlig eftermiddag trots lite blöta kläder efteråt.