Hanna

En vårsol i Hovenäset
Äntligen trodde vi att vi skulle ha en helt frisk vecka här hemma, Freja avslutade sin penicillinkur och vi firade detta med glass i stora lass....Efter jobbet i fredags begav vi oss till Hovenäset, var länge sedan vi var där nu.
 
 
 
 
Vi njöt av vårsolen och det blev även ett bad på Tumlaren på lördagsmorgonen. Ett helt perfekt bad för oss med barn som inte kan simma än. Lagom stort och inte så mycket folk.....och utsikten är inte många inomhusbad som kan slå.
 
 
 
Blev egentligen bara ett dygn i Hovenäset för senare på eftermiddagen begav vi oss hemåt igen fle att ladda för melodifestivalen och söndagens aktiviteter för barnen. Men det räckte för att få i oss lite havsluft och vårkänslor.
 
Tyvärr vaknade Hugo upp med feber imorse och vi blev påminnda om att det fortfarande är februari. Så nu har vi en trött liten kille med 39 grader som fått tagit över Frejas plats med isvatten, fruktsoppa och en kall handduk att bli baddad med. Men vi håller tummarna för att det inte blir så långvarigt.
 
Hoppas att ni kunnat njuta av lite vårsol i helgen!
 
En helg utan måsten....
I fredags hade vi en kompisfamilj från dagis över på middag. Väldigt trevligt, och vad mycket längre helgen kändes när man redan hittat på något kul på fredagen. 
 
 
Lördagar innebär melodifestivalen i några veckor framöver. Freja brukar hålla sig uppe under hela medan Hugo brukar somna så fort han fått i sig lite snacks. Är inte riktigt mellon som lockar för honom.... 
En laddad tjej inför lördagkvällen...snurrorna som vi köpte på genrepet är självklart med.
 
 
Annars blev det en inte alltför aktiv helg. Huvudvärk och regn drog ner på tempot.  Freja var iväg och lekte med en kompis och Fredrik fick ta med sig Hugo till biblioteket och hämta en ny trave med böcker. Medan jag fixade lite vardagsgrejer. 
Känns som influensan har satt sina spår på orken för både Fredrik och mig. Så nu får gärna februari tacka för sig. Mars och vårsol hade varit underbart....
Mars innebär också lite skidsemester och påskledighet. Men vi får väl ta oss igen denna sista februarivecka först.
 
Ha en bra vecka!!
 
 
 
 
En alla hjärtansdag.
 
Och vi anser oss nu helt friska så här på Alla hjärtansdag. Som började med mysfrukost. 
 
Sen har vi hunnit med både skridskoskola, picknick i solen på verandan, Freja har varit iväg på dans och vi har hunnit lyssna och sett nästan hela Melodifestivalen en andra gång.
 
Gissa vilken låt vi fick ringa och rösta på igår?
 
Dagen avslutades sen med en riktigt god middag och till dessert, blåbärspaj. 
 
 
 
Hoppas att ni haft en fin alla hjärtans dag!!