Hanna

forts. Sollerön
Nu är vi hemma igen efter en lång härlig helg på Sollerön.


Kolla in vad stort huset har blivit. Vi var inne och tog en titt i utbyggnaden också vilket var väldigt fint med träpanel, loft, badrum och två till sovrum. Kommer att bli riktigt bra och stort.

 

Helgen försvann väldigt fort men vi hann med ytterligare lite skidåkning och att träffa både Anita, Jennie, Mikael och Theo och sen även Eva (Theos farmor) och Theo igen.

 


Anita kom över och hälsade på Freja och oss på fredagen. Sen kom Jennie, Mikael och Theo på fika i lördags. Theo hade blivit en storkille nu jämfört med när vi såg honom senast i somras. Kolla in vilken fin mössa Theo har, jag har beställt en rosa och vit randig till Freja idag. Återkommer med mer info om den sen.

 


Vi passade även på att hälsa på hemma hos Eva, som hade det väldigt mysigt och fint. Hon var även barnavakt åt Theo just då, så det lilla busfröet hann vi träffa ytterligare en gång.


 


Myspys med moster och lite dans till melodifestivalen.

 


I bakgrunden ser ni den nedre delen av Gesundabacken där Martin och Fredrik spenderade två förmiddagar. En av många härliga promenader med vagnen och Linnea och Roxy. Saknar verkligen att kunna komma ut och gå så fritt i naturen här i Göteborg.

 


Lite shopping på Dollar store och korgmakeriet hör också till när man är i Mora. Dollar store påminner lite om Ullared. Otroligt billigt med förbrukningsvaror som påsar och plastfolie m.m. så nu har jag fyllt på förråden med sånt här hemma.Saknar att bli ompysslad och bortskämd av favoritmoster....

Tack för en väldigt mysig helg och all hjälp och avlastning med Freja.

Nu ska vi göra oss i ordning oss för en tur ner på stan och möta upp Fredrik.

Hoppas att ni har haft en bra helg!!


Kram på er

Sollerön
En liten uppdatering från Sollerön.


 
Äntligen framme efter en lång resa. Moster hade förberett med en hel del möbler och leksaker :-)

 

Första skidåkningen för mig på över ett år.


Imorgon blir det förhoppningsvis lite mer skidåkning och fika med kompisar.
Får bli en längre uppdatering senare.

Ha en trevlig helg!

Kramar

Vaccination och packning..
Snart bär det av norr ut. Närmare bestämt till Sollerön och hem till Linnea och Martin. Vi har inte varit där på över ett halvår så är verkligen på tiden vi åker upp. Ska bli hur spännande som helst att se hur långt de har kommit med nya huset. När vi var där senast började de gräva ut för grunden och nu står det ett helt nytt hus på den platsen. Har gått otroligt snabbt.


Lånat en bild från Linneas blogg.Har en lite känslig tjej här hemma idag. Det är inte kul att vaccinera sig men det är bra!! Efter en småjobbig natt trodde jag att hon mådde bättre idag, men det har varit lite extra ledsamt och trött nu på morgonen också. Lite feber men inte så det räknas (måste vara över 38 grader för att det ska räknas som feber och så högt är det inte). Får försöka pyssla om mitt lilla troll extra mycket idag.Så här trött blir man av att vaccinera sig. Freja brukar aldrig somna i babygymmet annars men igår blev det helt plötsligt ovanligt tyst...

Annars försöker jag att få klart packningen här hemma. Nu när snön nästan försvunnit här i Göteborg känns det nästan lite konstigt att packa för skidor och snö. Kallt har vi dock fortfarande så det har vi inte vant oss av vid än.

Ska bli väldigt kul att komma upp och träffa er alla!!Kramar