Hanna

En glömd kamera...
Man ska kanske inte bli glad när gäster glömmer saker, men när jag upptäckte att Kelle hade glömt sin fina kamera i söndags blev jag lite glad. Förlåt Kelle! Så igår gick jag runt och tog kort på allt jag kunde hitta i trädgården....snart har du hela minneskortet fullt med trädgårdsbilder :-). Lite barnbarnsbilder också...
Är ju en hel del jobb med vår lilla trädgård, men är det inte otroligt lyxigt att kunna gå ut i trädgården och plocka sig lite sallad, krusbär, vinbär, hallon, smultron eller vad ni nu har i eran. Nästa år får det bli morötter och potatis också. Igår upptäckte vi även att våra första äpplen är mogna. 

Den här myntan planterade jag ut från en halvtagen kruka vi köpt på Ica för typ 15 kr. 
 
Snart är de första tomaterna mogna på plantorna vi fick av pappa.

 
 
 
Kram på er!
Ett Bua
Lite fler bilder från härliga dagar i Hovenäset. Ett av mina favorit ställen på västkusten är Bua. Du har klipporna, stranden och havet och allt omringat av en otroligt fin natur. Ge det två veckor till och allt kommer gå i en lila nyans av blommande ljung. 

 


 
 
Kramar
 
En tur på havet..
Det hör till att någon gång under sommaren komma ut på en liten båttur. Denna sommar blev det även Hugos premiärtur. Ingen lång tur men en tur och vi var alla mycket nöjda.
 
 

 
 
En väldigt bra dag!
 
Kram på er!