Hanna

En fredag...
Fredagar är dagen då jag hämtar barnen på dagis. Fredagar är dagen då man inte vill vara sen och hämta. Fredagar är dagen då alla hämtar lite tidigare, hur de nu lyckas med det. Fredagar är dagen man inte vill sitta fast i bilköer i 50 min och sakta sakta köra framåt för att sen stå still länge, länge, länge och få ondare i hjärtat för varje sekund man annars kunde ha kört. Fredagar är dagen då man inte vill hämta sina barn sist på dagis. Idag var det en sån fredag....

Men imorgon är det lördag och då ska vi ut på äventyr. Inga bilköer för vi ska åka båt och inge ont i hjärtat utan bara trevligheter. Vart vi ska får jag berätta mer om sen.

Ha en trevlig helg,
Kramar
Ett loppisfynd...

För någon helg sedan gjorde jag ett besök på loppisen i Floda och hittade bland annat denna fina lilla hylla. Nu är den vitmålad och placerad i Frejas rum.

Kramar

En kall dag..
 Det är januari, det är knappt någon snö, termometern visar på bara några minus grader, men ändå känns det så otroligt kallt. Så där rått som det bara känns här på västkusten, hellre minus 20 och snö. Vi tog oss i alla fall ut, till lekplatsen och till den lilla dammen brevid där de blivit is och väldigt passande att ta en liten skridskotur. Försök nummer två. Själv roade jag mig med vår lille kille som snorar och håller oss vakna på nätterna och inte riktigt var nöjd med situationen att få titta på. Men efter ett tag gav han upp och bestämde sig för att det var ganska så kul att vara på lekplatsen.
 
 

Imorgon väntar en ny arbetsvecka. Så snart dags att hoppa i säng för att få in några extra timmar på sovkontot.
Det här med att börja jobba har varit lite av en omställning för oss alla, men om man bortser från lite mindre timmars sömn så har det vart till det bättre. Jag trivs väldigt bra, Fredrik får vara lite mer delaktig här hemma (vilket han kanske inte alltid anser är till det bättre) och barnen trivs väldigt bra på dagis. Känns som att de tycker att det är roligare nu när de får vara med på alla rutinerna där. Inte ett ord om att de inte vill gå dit. Hugo som bestämde sig för att sluta med blöjor i oktober har även fått personalen på dagis att inse detta nu. Vilket känns väldigt bra. Det känns som vi snart hittat våra vägar och genvägar för att få vardagen att gå ihop. Sen önskar jag att jag bara kunde ha en extra timme varje kväll, så mycket man vill hinna med men så lite tid. 
 
Sov så gott kära ni!
 
Kramar