Hanna

En bakdag...
Dags att sätta igång med julbaken. Tänkte i alla fall försöka hinna med både saffransbullar och pepparkakor innan det är dags för första advent på söndag. Har ju även mina två medhjälpare, så det här med att försöka göra lite extra fina bullar har man fått släppa helt. Det blir som det blir, Väldigt mycket ägg på vissa, otroligt mycket socker på andra och sen några smakbitar borta på resten. De har sin charm....och de är gjorda med väldigt mycket glädje, vilket egentligen är huvudsaken.Fick bli saffransbullar istället för lussekatter i år. Med mandelmassa och nötkräm. Nötkräm var en riktig hit att ha i så kan verkligen rekomenderas. 

För er som känner att tiden inte räcker till åt allt, kan jag ju erkänna att även köpta pepparkakor och lussekatter är väldigt gott det med :-). Stessa inte i onödan!!
 
Kramar
Ett besök i Falköping..
Loppisar, julmarknad på Falbygdens ost, fika, lunch och sen hem byta om och iväg på tjejmiddag. Kan inte bli annat än en väldigt bra dag av det. Åh så var det ju det här med snön också...bara en sån sak som får barnen att stråla av glädje.

 
 
 

Fick en hel del julinspiration och snart ni snart närmar det sig tiden för julpysslande. Adventsljustakar ska upp och tomtarna ska tas fram. Torsdag blir dagen då det ska ske här hemma.

Kram på er!


 
 
Ett vinterland....

Snart framme i Falköping... och det är snö. Ett vitt täcke har lagt sig på åkrarna....nu är det vinter! En härlig känsla när man får se den här första snön :-)....