Hanna

En fredag som förr..
Igår var det en riktig mamma och barn dag. Så mysigt! Strålande väder och många saker som behövdes fixas. Pass skulle hämtas, bord till lekstugan skulle köpas på Ikea och färg skulle inhandlas till fönster och dörr på lekstugan och samtidigt försöka passa på att njuta av solen. Men det lyckades vi bra med!

Måste bara börja med att visa våra underbara buskar som står i fullblom just nu. Blir glad bara jag kollar ut genom fönstret och ser denna!!


En blommande buske.
 
 

Efter hämtande av pass, en lunch på Ikea och en avslutande tur till Stenkullen för att inhandla färg blev det dags att njuta av solen här hemma. Det är inte mycket som slår en picknick i trädgården med bullar och saft och efterföljande bad i den lilla uppblåsbara poolen. En dag som denna fick den åka fram och fyllas med iskallt vatten från kranen här ute blandat med varmvatten från kranen där inne och otroligt många turer springandes fram och tillbaks med hinkar för att få det någerluna ljummet. Men vad gör man inte för att se två otroligt nöjda barn som skulle kunna tänka sig att bada i poolen resten av dagen.

 


En underbar dag fick avslutas med popcorn och film innan det var dags att sova.

 
 
 Vad mycket det betyder att få de här perfekta dagarna med barnen ibland....det om nått ger energi!!!
 
Kramar
En 30-årsfest..
I lördags var det dags för 30-års fest i Hovenäset. Davids 30-årsfest. Väderprognosen som visat regn på lördag större delen av vekan hade snabbt ändrats till solsken, och när familj och vänner samlades för att fira honom på lördag eftermiddagen sken solen för fullt. Underbara Hovenäset!
 30 år!

 
 


Kelle hade styrt upp många bra lekar...
 
 


Framåt nio på kvällen värmde solen inte riktigt lika mycket så varma jackor och filtar letades fram....
 
En väldigt trevlig dag och kväll som avslutades med gitarrspel och skön sång.
 
Freja och Hugo fick redan under lördagen smak för det här med krabbfiske, så på söndagen fick det bli lite tid på bryggan innna det var dags att bege sig hemåt igen.
  
 
Kram på er!
 
 
Ett kvällsdop...
Så var de här igen, de här kvällarna då hela familjen kan gå ner till stranden efter middagen och bara vara. Idag var vår första och jag bara längtar tills sommaren kommer och de kan bli fler många fler..
 
 
Till skillnad från Freja som vägrade att komma upp ur vattnet, fanns det andra som tyckte att det var lite för kallt i vattnet.,,,
 
 
Ett riktigt badlejon.
 

 
 
Även grannarna kom ner och njöt av kvällen.
 
 
Ett perfekt slut på veckan!