Hanna

Sex and the city 2....
Känner mig lite ensam här hemma. Fredrik har semester hela den här veckan och åkte iväg till Hovenäset i tisdags. Själv kommer jag att åka dit imorgon efter jobbet, så är egentligen inte så synd om mig. Har min första semesterdag på fredag och kommer att ha semester några kommande fredagar tills det är dags för mina tre veckor i augusti sen....LÄNGTAR!!

Idag har jag varit på bio med Karin och Karin och sett Sex and the city 2. Hade hört att den skulle vara mycket sämre än den första filmen, men det tycker jag inte att den var. Den var ganska så lång för att vara en sån typ av film, 2h och 27 min, men tiden gick snabbt. Hade missat att den nya Twilight filmen hade premiär, så var en hel del tjejer som gick på bio idag....

Nu ska jag packa det sista innan det är dags att hoppa in i duschen och sen sova.

Håller tummarna för att de fina vädret kommer tillbaks resten av veckan nu!!!

Fortsätter visa lite fina bilder från Dalarna...


 


 


Kan förhoppningsvis göra en uppdatering från Hovenäset, om inte får ni ha en underbar helg i solen :-).


Stora KRAMAR

Bortskämd!!

Har ju tidigare skrivit och berättat att jag skulle vilja ha en vit hörnhylla till ena hörnet i hallen, men inte hittat någon som passar. Pratade lite med Martin innan om hur man skulle kunna göra en själv. Så skulle få lite mer tips och hjälp om hur jag skulle kunna bygga den nu när vi kom upp till Linnea och Martin till midsommar, men då stod den redan där, helt perfekt och vitmålad. Martin hade redan byggt den till mig, och sen hade Linnea målat den och den såg ut precis som jag önskat att den skulle. Känner mig otroligt bortskämd :-). Tack så super mycket för att ni är så otroligt snälla!

 


Min väldigt fina hylla! Tavlan fick jag av Deniz och Stefan som också var med på midsommar.

 

 


I fredags beställde vi äntligen vår vagn. Efter en del beslutsångest mellan olika vagnar blev det en iCandy Apple. Liggvagnen sitter högre än på Peach-modellen och den finns i svart som jag ville ha. Vi ska hämta den i början på september sen. Känns skönt att vi äntligen har bestämt oss!! Nästa projekt är skötbord, bilstol och säng, men det är inget vi behöver ha någon brådska med att beställa då det oftast finns hemma i affärerna direkt.

 


Har glömt att visa den här fina skålen med salladsbestick, kryddor, servetter, olja och hallon sirap (som ska vara otroligt gott att ha på glass) som jag fick i avskedspresent från jobbet förra veckan. Jag ska fortfarande jobba några veckor till under sommaren men inte säkert att alla hinner komma tillbaks från semestrarna innan jag försvinner. Väldigt snällt!

 


Skämde även bort Fredrik idag och lagade för ovanlighetens skull middag. Laxpaj blev det...

 


och till efterrätt melon, bigarråer, glass och hallon sirapen, väldigt gott!!

 

Väldigt avundsjuk på er som har börjat semestern den här veckan, ser ut att bli en riktigt solig vecka. Njut av värmen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kramar

Hemma efter en suverän midsommar!!
MIDSOMMAR 2010

Blev en midsommar som innehöll allt som en midsommar ska, om man bortser för snapsen för mig :-). Vi hann till och med med att se ett SM cykellopp som traditionellt går på Sollerön varje år. Hade faktiskt en kollega som var med, men måste säga att det är otroligt svårt att hinna med att se startnummer i cykellopp....men hejade så gott jag kunde ändå...gick otroligt fort när de körde förbi i kurvan där Linnea och Martin bor.

 

Blommor, promenader, lek, fint väder, regn och en mysig kväll utomhus tills det nästan var dags för solen att gå upp igen......Resning av midsommarstången på Sollerön...5-kamp....


och självklart en massa god mat....Kan inte bli så mycket bättre plus att det var idylliskt fint i naturen med alla blommor och växter....
Tack för en suverän midsommar!!Kramar till er alla!!