Hanna

En halv studiedag.
I måndags var det studiedag på dagis, de här dagarna som man borde skrivit in i kalendern men som på något vis alltid kommer som en chock. Fick bli en halvdag var för Fredrik och mig.
Blev en extra paus från vardagen, med lite extra tid till att bara vara med barnen. Så mysigt! 
 
 
 
 
 
 
En premiär....
En lördag, en höstdag, en familjedag och en dag med Hugos premiär på skridskor.
 
 
Med vänner på isen.....får bli fler turer till ishallen framöver. Både Freja och Hugo tyckte att det var väldigt kul och som de kämpade på. Var längesedan jag stod på skridskor själv så var skönt att de hade isbjörnar att luta sig på.
 
 
 
 
 
Väl hemma från skridskoåkningen var det dags att ta tag i årets pumpa Som nu lyser upp vår trappa där ute.
 
 
 
 
Imorgon väntar en till dag av helg, en extra timme av helg till och med....
 
En full fart helg...
I helgen har det verkligen gått undan. Vinterdäcken sitter på bilarna, studsmattan är nedmonterad och de flesta trädgårdsmöblerna är nu i förrådet. Vi rustar för vinter!  Kommer väl kanske dröja ett tag, men har i alla fall fått skrapa rutan två gånger i förra veckan så......lite halt kan det i alla fall bli.
 
Lite sista målning har gjorts på den lilla toaletten, där det endast återstår ett handfat nu. Som borde ha kommit för länge sedan. Får bli fler bilder när den är helt klar. Hallen är i alla fall klar. Men det behöver inhandlas en spegel och lite annat.
 
 
 
På lördagen blev det en utflykt till "dagiskojan" som det pratas mycket om här hemma och barnen gärna ville visa oss. Så mysigt! Bullar och varm choklad och höst!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Söndagen fick det bli en annan utflykt, till Allum. Fika blev det i alla fall och det mesta som inhandlades var som vanligt till barnen, så var två ganska så nöjda barn efter den utflykten också.
 
 
 
 
Hoppas att ni har haft en riktigt bra helg ni med!