Hanna

Måndags hiss och diss..
Veckans...

Hiss
Bröllop så klart! Vilken underbar tillställning. Som ett underbart slut på en saga...happily ever after...och början på en ny :-)
(Tack för kommentarerna, behövs!)

Diss
Svininfluensan
Vet inte riktigt vad jag ska tro och tycka. Ena dagen är den livsfarlig och nästa dag är den bara en influensa. Men jag tror att man ska ha respekt.Igår var vi så otroligt trötta. Sov bort nästan hela söndagen, speciellt Fredrik. Som nog fick i sig en och annan shot mer än mig. Var så trött att jag glömde bort att berätta att jag klarade av mina 3 mil :-). Sista milen blev i Skatås på lördagen innan bröllopet.
Men nu är det en ny vecka med 3 nya milar att springa/jogga/gå. Har lite dåligt samvete för idag blev det inte en endaste liten meter gjord. Däremot har jag köpt mig ett par nya tennis/squash skor. Jag och Karin ska spela squash imorgon, försöker pimpa upp mig lite så att jag åtminstone ser ut som att jag kan spela :-). Mest beror köpet av att jag inte har några inomhusskor som passar längre.


Vad tror ni om dessa? Kan ju inte bli sämre i alla fall :-)Den här fina ljuslyktan köpte jag i lördags på Josefssons. Dags att börja rusta för höstmörkret.

 

Hoppas att ni har fått en bra start på veckan!


Kramar

 

 

 Love and Marriage
Vilket bröllop vi var på igår. Så kul, så trevligt och bara så bra!!


Folk började samlas på Nordgården, Anna skrev dit det sista på vårt presentkort, ris delades ut och borden stod dukade och klara. Snart var det dags för vigsel.


Brudparet!


Det otroligt snygga brudparet igen.


Jag, Fredrik, Hanna, Pelle, Anna och Anders.


Toastmasterparet Magnus och Anna tar en sista titt på programmet innan middagen.Blommor och ringar och bruden!Efter en god middag med massa underbara tal fortsatte kvällen med tårta, kaffe och massa dans :-)..


Hann även med att bli lite drinkar och shots. Koka kaffe, vispa grädde-hot shot hot shot hot shot!


TACK JOHANNA OCH ANDREAS FÖR ATT VI FICK VARA MED OCH DELA ER FANTASTISKA DAG!
NJUT AV LIVET TILLSAMMANS!


Vi ses på jobbet när ni kommer tillbaks från smekmånaden!


KRAMAR


Grattis Roxy!
Äntligen fredag!! :-)
Blev en tur ner på stan när jag kom hem från jobbet idag, missade självklart att köpa en del saker så måste ner imorgon igen...lite typiskt. Hade vart en fördel att provat alla kläderna inför bröllopet innan och inte efter jag var på stan....
Efter stan väntar milen i Skatås imorgon, måste ju få ihop mina 3 mil. Därefter är det äntligen dags att  börja göra sig i ordning för BRÖLLOP :-). Ska bli väldigt roligt och spännande att få gå. Har ju fått lite information om klänningen och håret och blommorna och lite andra småsaker innan, så blir otroligt kul att få se allt i sin helhet.

Idag är det ytterliggare en födelsedag att fira. Min systers hund ROXY fyller 4 år! Stort GRATTIS till henne. Vi har lovat att fira henne lite mer när vi åker upp till Mora om två veckor. Så tills dess får vi se till att ha köpt en liten present, kan tänka mig att det blir något ätbart.

Ska faktiskt gå och sova nu trots att det är fredagskväll. Ser framemot en väldigt efterlängtad sovmorgon...

Sov så gott och ha en underbar helg. Får uppdatera med bilder från bröllopet på söndag.

KRAMAR