Hanna

En tågresa..
Det är smidigt med tåg ändå. När de går i tid och inget strular är det perfekt. Att kunna luta sig tillbaks, läsa en tidning, läsa en bok, skriva på datorn, kolla på telefonen. Just i torsdags och nu igår var det otroligt skönt att få sitta själv på tåget och skingra tankarna. Så vill bara säga att när tåg går i tid, då är de bra!!


Frukost på tågeti torsdags.

När har man annars tid att bara sitta ner oh läsa tidningar. Kvalitetstid!

Sen är det underbart att veta att nä man väl rullar in till Göteborg står en underbar familj och väntar. Att få se dem på perrongen väntandes, tittandes efter just mitt tåg, mammas tåg, och sen få se deras ansikten lysa upp när det upptäcker att det är mamma som kommer, det värmer så otroligt mycket i hjärtat. MAMMA, MAMMA, MAMMA....
 
Ha en trevlig söndag och glöm inte att vrida fram klockan.

Kramar
Ett Farväl

I torsdags blev det inget jobbande för min del. Istället blev det en tågtur till Uppsala för att möta upp mamma och pappa och åka vidare med dem till Sundsvall. För att på fredagen få ta ett sista farväl av min mormor tillsamans med släkt och familj.
Det var en otroligt fin begravning, jag gillar egentligen inte ordet begravning. Ett farväl, ett sista avsked, ett vila i frid och ett sista tack. Alla fina minnen av min mormor lever kvar hos mig och hos många andra.

 
I sin tidiga ungdom ingen vänder sig om
men i mitten av livet för en rik ålderdom
finns det stunder att gömma i sin djupaste själ
som när gullvivan blommar för törstande själ.

Denna gnista ska slockna
detta liv ska förgås
men en lindring i hjärtat är väl ändå
att i släktled tillbaka
i släktled framför
just där gullvivan blommar finns det tröst för en själ.

(Där gullvivan blommar, Pugh Rogefeldt)

Kramar