Hanna

En snyggare träning...
Ni kanske undrar hur det har gått med min träning. Bortsett från denna vecka går det faktiskt över förväntan. Jag signade upp mig för ytterliggare 3 månader med Linda Eliassons träning och för mig fungerar det riktigt bra att kunna ha passen på datorn och köra när jag har tid. 3 pass i veckan är målet och det har jag faktiskt klarat, även om det ibland blir en liten slutspurt till helgen :-)....kanske finns lite hopp för beach 2017 :-).
 
Så nu blir det till att inhandla lite nya träningskläder. Känns så mycket roligare att träna då....
 
TRÄNING
 
Nike Top | Adidas Hoodie | Fitbit | Nike Skor | Tights Turkos | Tights Vinröd | Nike Tränings BH | Träningsbag
 
Sponsrat inlägg


En kokosnöt..
I helgen har vi fått lära oss hur man öppnar en kokosnöt. Köpte hem två kokosnötter till efterrätten vi skulle bjuda på i fredags, men insåg ganska snabbt att jag inte hade en anning om hur man fick upp dem....men efter lite googlande framåt kvällen löste det sig fint. Var ju även våffeldagen i lördags, vilket självklart fick firas med våfflor här hemma.
Annars har vi börjat fixa i trädgården igen, cyklarna har komit fram och till och med solstolen.

 
Ni missade väl inte earth hour i lördags??? Freja var måttligt besviken när hon tittade ut genom fönstret efter 20:30 och inte ett enda hus hade släkt sina lampor. Känns som att informationen om när det är inte riktigt når ut längre...vi fick i alla fall sitta där i mörkret och ha det mysigt.
 
I söndags kom Ewa och Kelle hit och fixade bland annat middag, så skönt att slippa laga mat ibland. Väldigt lyxigt! Sen stannade Ewa kvar för att vara barnvakt till Vilma på måndagen, då det var dags för mig att börja jobba. Tro det eller ej....blir bara en dag i veckan tills Fredrik går på föräldraledighet i maj, så känns alldeles lagom att börja med det...