Hanna

2 arbetsdagar kvar....sen är det påsk!!
Nu är det inte långt kvar till påsken. Har börjat packa lite idag, påskäggen är köpta och Linneas presenter är nästan klara.Helt otroligt vad påskliljor blommar fort. Idag är de redan i full blom.En liten present till Linnea.
.

Nu ska vi åka iväg och tvätta bilen. Går knappt att ta i den utan att bli skitig nu, så känns som att det verkligen är dags för en tvätt.

Ha det gott!!

Kramar
Söndag och en förlorad timme...

Trodde vi gick upp klockan åtta imorse, men insåg ganska så snart att klockan var nio istället. Det är tur att ändringen sker natten till söndag och inte till måndag.

 

Igår blev det väldigt traditionell svenskmat till middag, pannbiff, sås och potatismos och sen marängswiss till efterrätt. Så enkelt och så gott!! Man borde äta marängswiss oftare :-).


Fick tips av Ewa och Kelle att det är gott att ha i lite knaperstekt bacon i potatismoset, vilket det var, så tack för tipset!!

 


Mmmmmmm marängswiss.....

 

Efter den förlorade timmen imorse har det blivit en hel shopping för mig idag. Hittade en skinnjacka och en kavaj på MQ. Skinnjacka fanns till en början inte i min storlek men efter lite letande hittade expediten en på Backaplans MQ, så blev en liten trip ut dit också :-). Otroligt vad dåligt vi hittar på Hisingen, jag hade fått för mig att Backaplan och Bäckebol var typ samma sak, men det upptäckte vi ganska snart att det inte var....efter lite letande hittade vi även till Backaplan.

 


För er som såg på TV4-sporten så hade Maud, hon som höll i den idag, en likadan kavaj på sig.

 


Ni missade väl inte Earth hour igår klockan 20:30-21:30!! Riktigt mysigt när man släcker ner allt.


Ser framemot en kortvecka, tre och en halv arbetsdagar blir det nog för min del. Sen bär det av det påskfirande i Uppsala.

Hoppas att ni har haft en bra helg!!!

(Fina tulpaner från Fredrik)

Kram på er!
Helg!!
Efter att jag insåg att Solsidan var inställt igår blev det en tidig kväll för mig. Hann se att det blev Mattias som vann Let´s dance och sen somnade jag...Så vaknade riktigt tidigt idag, trots att Fredrik inte var hemma, annars brukar det vara han som vaknar tidigt av oss. Innan klockan 9:00 befann jag mig på Coop och storhandlade, helt otroligt för att vara mig på en lördag, jag pensionärerna och småbarnsföräldrarna var där. Sen har jag hunnit med att storstäda och påskpyssla lite.....så nu ska jag bara ta det lugnt resten av helgen :-)....
Hann med ett besök på Freeport (Kungsbacka) och Plantagen efter jobbet igår. Hittade en liten present till Linnea på Freeport men det var nog allt, så var inte riktigt värt besöket, men på Plantagen hittade jag desto mer :-).

Fredrik kommer hem om någon timme, så blir nog en myskväll här hemma idag. Har regnat nästan hela dagen, så lika bra att hålla sig inne.

Ha en trevlig helg!!!

Kramar