Hanna

och en vecka till...
Får börja med lite bilder från förra helgen när vi var och hämtade hem våra mycket nöjda och stolta barn från farmor och farfar i Falköping. Det bjöds på en mysig och god middag innan vi begav oss hemåt igen och vi hann även träffa Ingegerd och Åke.Annars har veckan har passerat snabbt som vanligt. Det har varit både läkarbesök och vaccinaation för Vilma, jag har hunnit göra ett besök på jobbet och det första pepparkaksbaket är även avklarat. Vi är redo för advent!

Vet inte om ni har tänkt på det eller ens haft det, men här har det varit så otroligt fina solnedgångar de senaste dagarna, himlen har skiftat i rosa, blått och gult och både Hugo och Freja har sagt att vi bara måste ta ett kort på detta.... och håller med..värt att förevigas...
 
 
Ett firande
Dagarna går och vet inte hur jag lyckas men med tre barn är det konstant något att göra... så tiden framför datorn blir väldigt kort och tiden till ett inlägg här även ännu kortare.
 
Så får gå tillbaks till förra helgen först. En helg som var helt suverän. Det började redan på fredagen med frisörbesök, Fredrik hade tagit ledig från jobbet, bokat in mig hos frisören och fick själv gå i kylan med Vilma i vagnen. Och sen lunch Fredrik, jag och Vilma, så mysigt...varför denna överraskning, jo för på lördagen, som redan var inbokad med vardagsaktiviteer för barnen, var det den 12 november, vilket betyder bröllopsdag!! 
Tänk att det har gått två år sendan vi var på underbara Mauritius...åh vad jag vill tillbaks!! Speciellt nu nör regnet öser ner här hemma. Någon gång ska vi tillbaks!
 


Nyfärgat och nyklippt hår...

 
Även söndagen var det dags att fira igen, farsdag denna gång. En mysfrukost som barnen fick fixa, några teckningar och ett paket fick det bli.Till vår bröllopsdag fick jag även en fin klänning från Twist&Tango, får visa den senare, tycker att de har riktgit fina kälder där i år så blev superglad när Fredrik hade snappat upp detta. Och så inhandlade jag även denna, kubus. känns lite extra mysigt och ha den tänd och tänka på oss nu!!Efter det har veckan rusat förbi i vanlig stressig fart. Hämta, lämna, aktiviteter och sen fösöka hinna med lite pluggande däremellan. Vi fortsätter att sova minimalt på nätterna och jag är ett vrak när det gäller sömn! 
Men nu väntar föhoppningsvis lite extra timmars sömn imorgon. Freja och Hugo har längtat hela veckan efter denna dagen. Idag har vi varit och mött upp farfar på tågstationen i Alingsås, för att sen säga hejdå till mig och ta tåget med farfar till Falköping och ha en mysdag med farmor och farfar. Imorgon åker även vi till Falköping, men då har jag förhoppningsvis med gott samvete kunnat sova lite extra på morgonen.
Känns ovanligt tyst här hemma just nu, men kan tänka mig att det är fullfart några mil bort i Falköping :-).
 
Annars har vi en annan liten tjej som börjar bli lite mer rörlig här hemma. Går inte längre att vara helt säker på att hon är kvar på exakt samma ställe längre. Hon flyttar sig inte långt, men tillräckligt för att kunna ramla ur både soffan och sängen.Nu hoppas vi bara att hon kan lära sig att man ska sova på natten också :-)....
 
Ha en riktigt trevlig helg!
 
 
 
Ett höstlov
En vecka av höstlov är nu slut. Det började med gossedjusrskalas nere i källaren medan regnet öste ner ute och slutades med att vi byggde en snögubbe.
 


Däremellan har det varit en hel del krattande av löv och lekande med kompisar. Mamma kom och hälsade på oss både på hennes väg ner till skåne och även på vägen tillbaks. Och det hanns med en promenad i höstsolen.


Vi har även åkt lite skridskor under friåkningen som var denna vecka i ishallen. Efter blev det varmchoklad och kaanelbullar.Sen avslutade vi veckan med helg och Halloweenfest. Väldigt kul och trevligt!

 
...och idag vaknade vi till snö. Inte så mycket men barnen skulle prompt samla ihop det lilla som fanns till en snögubbe. De lyckades till sist!
 
 
En väldigt mysig vecka men som har krävt lite extra energi här hemma. Imorgon väntar vardag som vanligt igen.