Hanna

En skördetid och en tråkig dag #växtkärlek
Nu plockas det bär för fullt ute i trädgården, vi hann hem till mogna bär redo att plockas, syltas, krämas och frysas....
Kruspären fryser vi i påsar och gör krusbärskräm under året. Svartavinbären och hallonen blir det sylt av. Fysen fylls och vi kan se framemot lite smak av sommaren även på mörka höstdagar :-).

 
Idag fick vi känna av den första heldagen med regn, en dag på hela sommaren helt otroligt. Barnen och Fredrik trotsade vädret och gav sig ut på en cykeltur på 1 mil, vilka kämpar vi har. Och sen blev det en sådan där tråkig dag som de måste vara ibland...spela spel, baka, se på film och bara ha lite tråkigt....men ändå mysigt!!

Hoppas att ni har haft en sådan där tråkig, mysig dag som hör lite sommaren till också!
En massa träd...
Några sista bilder från våra semesterdagar hos mamma och pappa.
Blev många turer ner till dessa....träden, skogen som nu avverkats och istället släppt fram ljuset, och som kommer  stå där åter så ståtlig om kanske en 30 år.
Kan inte låta bli att tycka att dessa timmerstaplar är vackra...

 
 
Ett bröllop i Öregrund...#Öregrund
I måndags var vi på bröllop i Öregrund med hela familjen och mamma och pappa. Var min kusin som gifte sig. Så fint och så kul bröllop! Försökte ta lite fina bilder på familjen innan, men inte lätt att få fem personer att ens titta åt samma håll :-).
På väg till kyrkan...Svårslagen utsikt från bröllopsfesten....

 
Vilken dag de fick!