Hanna

En underbar dag i Hovenäset..
I helgen har vi varit i Hovenäset och njutit av höstsolen och allt som hör Hovenäset till.
 
 Blev en tur över Smögenbron i väntan på att Tumlaren skulle öppna för lördagens morgonbad. Hann till och med att ta lite kort från bron.

 
Har blivit lite tradition att alltid passa på att bada på Tumlaren i Väjern när vi är här. Så kul att se hur duktiga Freja och Hugo har blivit nu när de går på simskola. Jag har ju inte kunnat vara med under simskolan, så var några veckor sedan jag såg dem bada.

 


En liten tjej som gärna hade velat plaska hon med, nästa gång får vi nog ta med badbyxor även till Vilma.


Sen njöt vi av sol och hav. Hade tänkt att vi skulle åka hem på lördagkväll men vi stannade en extra natt och körde hem tidigt på morgonen istället. Hade ju en timme till godo, så han hem till skridskorna på förmiddagen ändå.Så fina höstfärger i solen....

 
 

Den största maneten jag har sett i Hovenäset. 
 
 
 Ett välbehövligt miljöombyte. Nu laddar vi för höstlov här hemma.
 
En riktig höstdag...
 Nu är den verkligen här, hösten med sina färger, sitt regn och nu även sin blåst.....


Freja kom hem i tisdags och berättade att nu hade massa kompisar gjort pumpor hemma, så blev till att inhandla två stycken pumpor när jag var och handlade i onsdags. Efter några stridigheter om vilken av Freja och Hugo som skulle ha vilken pumpa, köp aldrig två, kom de fram till att de skulle göra båda två tillsammans, samarbeta!!! Ett väldigt bra beslut!

 
Så blev tillsist två fina pumpor som tändes i mörkret. Ganska så snälla pumpor och två nöjda barn!
En snabbleverans...
Som jag skrev så beställde jag nya adventsljusstakar från Granit igår. Idag vid 10-tiden fick jag ett meddelande att de fanns att hämta på vårt utlämningsställe, snacka om snabbleverans.
 
Redo för mysiga advensttider....